Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSiOS 6
Opslag32 GB
Scherm7,9" (162 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Apple iPad mini 1 Foto Apple iPad mini 2 Foto Apple iPad mini 3 Foto Apple iPad mini 4 Foto Apple iPad mini 5 Foto Apple iPad mini 6 Foto Apple iPad mini 7 Foto Apple iPad mini 8 Foto Apple iPad mini 9
De iPad mini is een geschikt iPad-model voor iedereen die alle iPad-functionaliteiten in een kleinere behuizing wil. Maar er zijn alternatieve goede tablets voor een lagere prijs.
cnet.de | oktober 2012

De iPad mini is het beste iPad-model dat Apple ooit gemaakt heeft. Niet vanwege de functionaliteiten, de processor, de hardware of het design, maar wel dankzij het formaat. Deze grootte is namelijk ook van nut voor een consumenten die e-books willen lezen, de tablet in een handtas stoppen of onderweg browsen - zonder het gevoel te hebben met een laptop rond te lopen.
t3.com | oktober 2012

De iPad mini is de beste iPad die Apple ooit gemaakt heeft. De prijs-kwaliteitverhouding is beter, het model ligt plezieriger in de hand en alle taken worden beter uitgevoerd dan je wellicht zou verwachten. De prijs is echter nog altijd te hoog in vergelijking met de concurrentie en de processor en het display hadden beter gekund.
techradar.com | oktober 2012

De iPad mini is niet de beste tablet met een klein display op de markt, maar het is wel de tablet waarvoor de meeste goede tablet-geoptimaliseerde apps beschikbaar zijn.
pcmag.com | oktober 2012

De iPad mini steekt dankzij een fantastisch design, een ongeevenaard app-aanbod en een lange accuduur boven de 7-inch concurrentie uit.
laptopmag.com | oktober 2012

De iPad mini is een eersteklas compacte tablet, met een aantrekkelijke prijs. Wel is het jammer dat Apple geen Retina-display en nieuwere processor aan dit model heeft weten mee te geven. Op het WiFi-only model ontbreekt ook GPS. Echt goedkoop is de iPad mini niet, maar in vergelijking met de grote iPad 4 is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. De Google Nexus 7is echter nog een stuk goedkoper, heeft dubbel zo veel geheugen en ondersteunt GPS en NFC - maar dan dan heb je geen iOS-apparaat.
pcadvisor.co.uk | oktober 2012

De iPad mini is de meest aantrekkelijke 8-inch tablet op de markt. De prijs is hoger dan van de concurrentie en de specificaties zijn niet spectaculairder, maar je krijgt wel een veel prettiger apparaat.
trustedreviews.com | oktober 2012

De iPad mini biedt hetzelfde onverslaanbare entertainment als de grote iPads in een compacter formaat. Daarmee is het een perfecte tablets voor reguliere reizigers die onderweg willen genieten van video's, apps en games.
mobilechoiceuk.com | oktober 2012