Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSiOS 6
Opslag32 GB
Scherm9,7" (264 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Apple iPad 4 WiFi 16 GB 1 Foto Apple iPad 4 WiFi 16 GB 2 Foto Apple iPad 4 WiFi 16 GB 3 Foto Apple iPad 4 WiFi 16 GB 4 Foto Apple iPad 4 WiFi 16 GB 5 Foto Apple iPad 4 WiFi 16 GB 6 Foto Apple iPad 4 WiFi 16 GB 7 Foto Apple iPad 4 WiFi 16 GB 8
De iPad 4 overtuigt vooral door de sterk verbeterde prestaties, die dankzij de nieuwe A6X-processor twee maal zo snel zijn als van de A5X-processor in de iPad 3. Ook de opstarttijd is verbeterd: van 30 seconden naar 17 seconden.
cnet.de | oktober 2012

De New iPad 4 is het niet overwegen waard als je al een iPad 2 in huis hebt en niet veel geeft om de allerhelderste visuele weergave. De iPad 2 is dankzij de veel lagere prijs nu sowieso een veel goedkoper alternatief (een andere goedkopere optie is de uitstekende iPad mini). Op de iPad 2 en iPad mini mis je alleen wel het fantastische Retina Display...
techradar.com | oktober 2012

De New iPad 4 biedt dubbel zo snelle prestaties in dezelfde prachtige behuizing. De WiFi-snelheden zijn verbeterd, evenals de frontcamera. Het app-aanbod blijft ongeevenaard.
laptopmag.com | oktober 2012

De iPad 4 is zonder twijfel de beste grote (9,7-inch) tablet op de markt.
pcmag.com | oktober 2012

De iPad 4 heeft een nog snellere processor dan de iPad 3, die al een van de beste tablets op de markt was. Daardoor is dit een zeer goede keuze voor als je op zoek bent naar een tablet.
tabletpcreview.com | oktober 2012

De iPad 4 is de beste grote tablet op de markt, met een betere accuduur en betere prestaties dan de iPad 3 en dan grote tablets van andere concurrenten. Ook qua bouwkwaliteit en het tablet-geoptimaliseerde app-aanbod steekt de iPad 4 boven de concurrentie uit. De nieuwe Lightning-connector is wel beter, maar nog altijd een probleem: wij zien liever een standaard microUSB-aansluiting. Al met al is de upgrade echter niet groot genoeg om je iPad 3 meteen te vervangen, zeker omdat dit model niet dunner of lichter is dan zijn voorganger.
trustedreviews.com | oktober 2012

De iPad 4 is ten opzichte van zijn voorganger krachtiger. Daarnaast is de FaceTime-frontcamera verbeterd en wordt 4G ondersteund. Maar in vergelijking met veel concurrerende tablets is Apple's tablet niet echt compact en draagbaar te noemen.
mobilechoiceuk.com | oktober 2012

De iPad 4 is de beste 9,7-inch iPad op de markt, maar als je zes maanden geleden al de iPad 3 in huis hebt gehaald komt de upgrade wel heel erg snel. Dit nieuwe model is wel duidelijk sneller. Al met al vinden wij de iPad mini de beste tablet op de markt, omdat die kleiner, lichter en goedkoper is. Maar als je een groter en fantastisch Retina-display wil, heb je de iPad 4 nodig.
t3.com | oktober 2012