Interessant:

De leukste gadgets voor Moederdag

achtergrond 4 mei 2011 om 19:14

Zondag 8 mei 2011 is het weer Moederdag. Misschien wil jij je moeder met met een splinternieuwe gadget verrassen. PortableGear doet enkele suggesties.

Samsung Galaxy Ace

De Samsung Galaxy Ace (S5830) is een op en top vrouwvriendelijk model Android-smartphone, waar alle moeders die toe zijn aan een nieuw mobieltje zeker blij mee zullen zijn. Het toestel heeft een 3,5-inch touchscreen, fraaie rondingen en draait op Android 2.2. Je moeder blijft altijd met je in contact dankzij de ondersteuning van WiFi, 3G/HSDPA en Samsungs Social Hub-applicatie. Met de ingebouwde 5-megapixel camera kan je moeder ook altijd foto's maken. De Ace heeft een adviesprijs van 349,-, maar als je zoekt vind je wel een exemplaar van rond de 280,-.

Dell Inspiron Mini 10

De 10-inch Dell Inspiron Mini 10 is een supercompacte en lichte (slechts 1,3 kg) netbook die beschikbaar is in veel vrolijke kleuren (waaronder roze, rood, paars, groen en wit). Dit netbook draagt je moeder makkelijk in haar tas met zich mee, zodat ze altijd kan internetten. Met de 1,3-megapixel webcam behoort ook videochatten tot de mogelijkheden. De Dell Inspiron Mini 10 draait op Windows 7 Starter en is beschikbaar vanaf een startprijs van 229,-.

Dell Inspiron Mini 10 & Samsung Galaxy Ace
Dell Inspiron Mini 10 & Samsung Galaxy Ace

Nintendo 3DS

Ongetwijfeld heeft je moeder al veel plezier beleefd aan het spelen van Brain Training en Professor Layton op de oude Nintendo DS(i). Met de Nintendo 3DS voegt Nintendo nu echter een geheel nieuwe 3D-dimensie aan het gamen toe, zonder dat je daar een aparte bril voor nodig hebt! Extra leuk voor je moeder is dat de 3DS bij levering beschikt over allerlei ingebouwde extra's, zoals een 3D-camera, Augmented Reality (voor eenvoudige games in drie dimensies), "Gezichtenjacht" (een schietspelletje waarin je gefotografeerde gezichten kan plaatsen) en "Nintendo 3DS Sound" (voor het bewerken en afspelen van muziek). De eerste topgames laten nog even op zich wachten, maar niettemin zal je je moeder veel plezier doen met de nieuwe 3DS. De Nintendo 3DS heeft een adviesprijs van 249,99.

Samsung Galaxy Tab

De Samsung Galaxy Tab is dankzij zijn handzame 7-inch formaat de ideale tablet voor je moeder om overal mee naar toe te nemen. Dankzij 3G/HSDPA- en WiFi-ondersteuning kan je moeder altijd online en met de ingebouwde camera's kan zij zowel fotograferen, video's opnemen als videochatten. Daarnaast is de Galaxy Tab ideaal om onderweg video's op te bekijken of om e-books op te lezen. De 16GB-uitvoering van de Galaxy Tab (zonder abonnement) heeft een adviesprijs van 649,95.

Nintendo 3DS & Samsung Galaxy Tab
Nintendo 3DS & Samsung Galaxy Tab

Bea-fon S210

Voor de wat oudere moeder zijn er zeer toegankelijke en eenvoudige mobieltjes, die toch stijlvol zijn en veel functionaliteiten aan boord hebben. Een goed voorbeeld is de Bea-fon S210. Dit is een eenvoudig toestel met grote knoppen, een grote letterweergave en toegankelijke menu's. Daarnaast beschikt dit model ook over Bluetooth en een VGA-camera. De Bea-fon S210 heeft een adviesprijs van 124,95.

Beafon S210/S250
Beafon S210/S250

portablegear.nl