Interessant:

Packard Bell EasyNote X-serie geintroduceerd

nieuws 4 mei 2011 om 13:51

Packard Bell introduceert de EasyNote X-laptopserie: de serie bestaat uit de 14-inch EasyNote NX en de 15,6-inch EasyNote TX; in de TS-serie is daarnaast de nieuwe 15,6-inch EasyNote TSX aangekondigd.

De nadruk van de nieuwe Packard Bell EasyNote NX en Packard Bell EasyNote TX ligt op het ontwerp. De ontwerpers van Packard Bell hebben veel aandacht besteed aan de details, "van de glanzende en geraffineerd gebogen 3D-randen tot het matte werkgebied van het 'eiland'-toetsenbord, het geavanceerde luidsprekersysteem en de randloze touchpad", aldus Packard Bell. De laptops zijn voorzien van de tweede generatie Intel Core-processors en via Packard Bell Social Networks-toepassing heb je gelijk toegang tot Facebook, YouTube of Flickr. De nieuwe Packard Bell EasyNote X-serie ligt in mei 2011 in de Europese winkels met een adviesprijs vanaf € 749.

Packard Bell EasyNote X
Packard Bell EasyNote X

De 15,6-inch Packard Bell EasyNote TSX verschilt van de andere modellen van de Packard Bell EasyNote TS-serie zowel qua kleur als design. De Packard Bell EasyNote TSX heeft de strakke afwerking en het afgeronde industriële ontwerp van de EasyNote S-serie. De honingbronzen kleur is elegant en wordt verrijkt met een fijn en exclusief golfpatroon. Nieuw is verder de gadget 'Cyberlink MediaEspresso 6', een universele mediaconverter waarmee je snel videobestanden kan converteren. De Packard Bell EasyNote TSX ligt in Europese winkels in mei 2011 met een adviesprijs vanaf € 699.

Packard Bell EasyNote X
Packard Bell EasyNote X

Naast de nieuwe EasyNote X-serie maakte Packard Bell ook bekend dat de Packard Bell Liberty Tab Android 3.0-tablet vanaf juni 2011 in de Europese winkels ligt. De prijs van de tablet werd echter nog niet bekendgemaakt.

portablegear.nl