Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm5,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto TomTom Via 135 1 Foto TomTom Via 135 2
De TomTom Via 135 biedt degelijke Speak & Go-functionaliteiten (waaronder voice-control) en Bluetooth, maar voor bijna dezelfde prijs (afhankelijk van de kaarten) krijg je de 4,3-inch Via 130, terwijl de entry-level TomTom Start 60 en Start 25 duurder zijn (en geen voice-control ondersteunen). TomToms product-assortiment is daarmee nogal verwarrend geworden.
trustedreviews.com | mei 2012

De TomTom Via 135 had applaus moeten krijgen voor de stemherkenningsmogelijkheden, maar helaas is deze optie nog niet zo goed uitgewerkt dat het grote publiek er blij mee zal zijn. Soms werkt het perfect, maar heel vaak registreert de gevoelige microfoon ook achtergrondgeluid of verstaat hij je gewoon niet. Daardoor val je snel terug op touch-input, en dan zijn er goedkopere navigatie-opties. Wij geven vooral de voorkeur aan de TomTom Start 60, die ook nog eens een groter display heeft.
techradar.com | mei 2012

De TomTom Via 135 is een eenvoudig navigatiesysteem zonder geavanceerde functionaliteiten. Maar het systeem doet zijn werk en heeft bovendien een aantrekkelijke prijs. Als je simpelweg wil navigeren, is de Via 135 een prima keuze.
t3.com | mei 2012