Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm4,3"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto TomTom Via 130 1 Foto TomTom Via 130 2

Inleiding

De TomTom Via 130 (4,3-inch) is, evenals de gelijktijdig geintroduceerde TomTom Via 135 (4,3-inch) uitgerust met de nieuwe Speak & Go-functionaliteit. Deze functie ondersteunt  voice-command en Bluetooth, waardoor je de TomTom kan besturen met je  stem. Bijzonder is dat Speak & Go meer dan duizend opdrachten en hun synoniemen herkent. Daardoor kan je altijd je handen aan het stuur  houden en je volledig richten op het verkeer. De TomTom Via 130 en Via 135 zijn verder voorzien  van TomToms IQ Routes-technologie (voor de beste routes en aankomsttijden dankzij informatie van miljoenen andere TomTom-gebruikers), flitspaallocaties, geavanceerde rijkstrookaanwijzingen, text-to-speech-functionaliteit (straatnamen worden voorgelezen), 4GB geheugen en een geïntegreerde inklapbare zuignaphouder. Met de Via 130 en Via 135 start TomTom ook voor het eerst met het aanbieden van gratis dagelijkse  kaartwijzigingen. De updates zijn gebaseerd op de meldingen van de  TomTom Map Share-community en helpen je bij het inspelen op veelvuldige  wijzigingen van kaarten en  wegafsluitingen. De Map Share-dienst is nu beschikbaar tijdens de volledige levensduur van een navigatiesysteen en niet meer alleen tijdens de eerste twaalf maanden na aanschaf van een nieuwe  kaart(update).

Apparaat & afmetingen

De TomTom Via 130 is een navigatiesysteem dat geperfectioneerd is voor handsfree bellen met een gewicht van 183 gram. De afmetingen van de navigator zijn 11,2 x 8,5 x 2,0 centimeter. De TomTom Via 130 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De TomTom Via 130 is voorzien van een 4.30\" breedbeeld touchscreen (480 x 272 pixels). Ook is het mogelijk om deze navigator te bedienen door middel van gesproken instructies, wat de rijveiligheid ten goede komt. Middels de ingebouwde TMC-ondersteuning kan je - gratis - live verkeersinformatie ontvangen op je navigatiesysteem. Dankzij de geïntegreerde bluetooth module kan je de Via 130 ook gebruiken als handsfreeset. De TomTom Via 130 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De Via 130 wordt geleverd met kaarten van Europa. TeleAtlas levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen TomTom Via 130

Van de TomTom Via 130 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de TomTom Via 130 beschikbaar.

Specificaties TomTom Via 130

Algemeen
ProductTomTom Via 130
Aankondiging2012
Verkoopstart2012
Design
Kleuren

Gewicht183 gram
Afmetingen112,0 x 85,0 x 20,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm4,3"
Resolutie480 x 272px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingNee