Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm4,3"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto TomTom RIDER 5 1 Foto TomTom RIDER 5 2 Foto TomTom RIDER 5 3 Foto TomTom RIDER 5 4 Foto TomTom RIDER 5 5
De TomTom RIDER 5 is een welkome toevoeging aan het segment geavanceerde motornavigatiesystemen. Het is solide, weerbestendig en biedt veel veilige en leuke functionaliteiten voor motorrijders.
t3.com | februari 2013

De TomTom Rider 5 (of v4 2013) is een degelijk motornavigatiesysteem, maar is niet zonder fouten. De bouwkwaliteit is prima, de routeplanning is goed en de kaarten krijgen vaak een update. Maar het ontbreken van externe speakers en HD Traffic is teleurstellend, zeker aangezien dit één van TomToms duurste navigatiesystemen is. Ook hadden we graag de mogelijkheid gezien om het systeem aan een smartphone te pairen om instructies via oordopjes te krijgen - en niet alleen via een speciale headset. De Rider 5 is een goede optie voor motorrijders, maar de prijs is te hoog.
trustedreviews.com | februari 2013

De TomTom RIDER 5 (2013) is een uitstekend navigatiesysteem voor motorrijders, die prima werkt. Gezien het beperkte aanbod van speciale motornavigatiesysteem is dit model het overwegen waard. Toch zijn er enkele minpunten. Ten eerste wordt er geen oplader of opzetstuk voor in de auto meegeleverd. Ten tweede is het formaat groot en zwaar in vergelijking met de concurrerende Garmin zumo 350.
techradar.com | februari 2013