Interessant:

Voicemail uitzetten

tips 15 juni 2017 om 11:23

Daar waar voicemail vroeger een uitkomst was wordt het tegenwoordig steeds minder gebruikt. Het uit- en aanzetten van je voicemail werkt bij elke provider anders. PortableGear legt uit hoe je je voicemail kan uitzetten.

Voicemail staat standaard bij elke provider aan. Als je toch nooit je voicemail afluistert kan je de voicemail net zo goed uitzetten. Het uitzetten van je voicemail kan ook vervelende verrassingen in het buitenland voorkomen. Je betaalt in het buitenland namelijk een gedeelte van de belkosten als je wordt gebeld. Dit geldt ook voor voicemail-gesprekken. Een lange voicemail kan zo ongemerkt aardig wat kosten.

|TABEL=1457|

Ben voicemail uitzetten

Je voicemail kan je online uitzetten onder het kopje Abonnement via je Ik Ben pagina. Nadat de voicemail is uitgeschakeld adviseert Ben om te bellen naar ##002# om eventuele doorschakelingen naar je voicemail te verwijderen.

hollandsnieuwe voicemail uitzetten

Bij hollandsnieuwe kan je de online voicemail uitzetten door in te loggen op mijn hollandsnieuwe. Bij 'instellingen' kan je voicemail aan- of uitzetten.

KPN voicemail uitzetten

Bij KPN kan je de voicemail uitzetten door gratis 12339 te bellen. Je krijgt de melding dat voicemail binnen enkele minuten is uitgezet. Om de voicemail weer aan te zetten bel je gratis 12331.

T-Mobile voicemail uitzetten

Op My T-Mobile kan je je voicemail aan- of uitzetten, en daarbij ook kiezen om je voicemail permanent of voor een bepaalde tijd uit te zetten. Ook kun je de taal van je voicemail wijzigen en de Gemiste Oproep Sms aanzetten of uitzetten.

Simpel voicemail uitzetten

Bij Simpel kan je de voicemail alleen uit- en weer aanzetten via de klantenservice (088 1005757).

Simyo voicemail uitzetten

Bij Simyo kan je de voicemail uitzetten door gratis 12339 te bellen. Je krijgt de melding dat voicemail binnen enkele minuten is uitgezet. Om de voicemail weer aan te zetten bel je gratis 12331.

Tele2 voicemail uitzetten

Bij Tele2 dien je in te loggen op MijNTele2 om de voicemail aan- en uit te zetten. Login op MijnTele2 en ga naar Je producten en vervolgens naar Productinstellingen. Vervolgens kun je bij Doorschakelingen je voorkeur instellen.

Telfort voicemail uitzetten

Bij Telfort kan je de voicemail uitzetten door gratis 12339 te bellen. Je krijgt de melding dat voicemail binnen enkele minuten is uitgezet. Om de voicemail weer aan te zetten bel je gratis 12331.

Vodafone voicemail uitzetten

Bij Vodafone kan je de voicemail uitzetten door gratis 12330 te bellen. Je krijgt de melding dat voicemail binnen enkele minuten is uitgezet. Om de voicemail weer aan te zetten bel je gratis 12331.

portablegear.nl