Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.1
Opslag32 GB
Scherm10,1" (224 ppi)
Camera8,1 megapixel
Foto Sony Xperia Tablet Z 1 Foto Sony Xperia Tablet Z 2 Foto Sony Xperia Tablet Z 3
De Sony Xperia Tablet Z is een degelijke comeback van Sony, dat de laatste jaren moeite had om de mobiele trends bij te houden. Het is zeker de beste Sony-tablet ooit gemaakt en dankzij het ongelooflijk dunne design en het lichte gewicht een opvallend Android-toestel. Toch geven wij de voorkeur aan de Google Nexus 10, die wel zwaarder en dikker is, maar een veel beter scherm en snellere prestaties biedt.
t3.com | februari 2013

De Sony Xperia Tablet Z biedt veel fucntionaliteiten en een uitstekende accuduur in een ongelooflijk dun en licht design. Het is daardoor een van de aantrekkelijkste Android-tablets op de markt.
laptopmag.com | februari 2013

De Sony Xperia Tablet Z is de dunste tablet op de markt, met een opvallend minimalistisch design. Daarbij is de tablet waterbestendig en heeft hij een Full HD-scherm en een quad-core processor. De accuduur is echter niet perfect en veel concurrerende tablets zijn sneller en krachtiger.
cnet.co.uk | februari 2013

De Sony Xperia Tablet Z is een triomf voor Sony - het is een tablet die absoluut het overwegen waard is als je op zoek bent naar een nieuwe high-end gadget. Sony combineert in deze tablet het beste van Android met haar eigen innovaties op meer manieren dan je kan bedenken.
techradar.com | februari 2013

De Sony Xperia Tablet Z biedt een bijna perfecte mix van processorkracht, een HD-scherm en leuke functionaliteiten, verpakt in een slanke en zeer fraaie behuizing. Alleen de prijs is erg hoog en batterijduur is niet fantastisch.
mobilechoiceuk.com | februari 2013

De Sony Xperia Tablet Z is een van de beste Android-tablets, die een ongelooflijk dun en licht design combineert met uitstekende prestaties.
pcmag.com | februari 2013

De Sony Xperia Tablet Z is een erg goede tablet, daar is geen twijfel over. De tablet is snel, heeft een goed scherm en is erg dun en licht. Maar de Tablet Z doet geen enkel ding echt helemaal beter dan zijn onmiddelijke concurrenten en de unieke functionaliteiten zijn niet heel bijzonder.
trustedreviews.com | februari 2013