Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Sony NWZ-W202 1 Foto Sony NWZ-W202 2 Foto Sony NWZ-W202 3 Foto Sony NWZ-W202 4 Foto Sony NWZ-W202 5

Inleiding

De Sony NWZ-W202 is een mp3-speler die zeer geschikt is voor hardlopers, fitnessers en andere sporters: tijdens het beoefenen van je sport kun je namelijk draadloos naar muziek luisteren en ben je vrij in je bewegingen. Daarnaast maakt de nieuwe ZAPPIN-technologie zoeken in de muziekcollectie heel eenvoudig. De technologie speelt automatisch het refrein van elk nummer af. De modellen in deze lichtgewicht en makkelijk draagbare WALKMAN W-serie (voorlopig alleen de NWZ-W202) zijn er in de kleuren zwart, wit, roze, groen en violet. De Sony NWZ-W202 heeft een opslagcapaciteit van 2GB, zodat je er al je favoriete sportnummers op kwijt kan. Naast de NWZ-W202 voert Sony ook de Sony NWZ-W252.

Apparaat & afmetingen

De Sony NWZ-W202 is een draadloze mp3-speler voor sporters met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend. De Sony NWZ-W202 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen, roze en zilver.

Geheugen en connectivity

De Sony NWZ-W202 heeft 2 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Sony NWZ-W202 sluit je via USB aan op je computer. Dankzij de ondersteuning van Bluetooth kan je ook eenvoudig muziek luisteren met een draadloze headset of draadloze speakers.

Multimedia

Met de Sony NWZ-W202 kan je MP3 en AAC muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Sony heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Sony NWZ-W202

Van de Sony NWZ-W202 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Sony NWZ-W202 is door 3bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,4. Lees in het Sony NWZ-W202 testoverzicht de testen

Specificaties Sony NWZ-W202

Algemeen
ProductSony NWZ-W202
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag2 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, AAC
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB