Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm3,0"
OSAndroid 4.0
Opslag MB
WiFi
Foto Sony NWZ-F804 1 Foto Sony NWZ-F804 2

Inleiding

De Sony NWZ-F804 (8GB), NWZ-F805 (16GB) en NWZ-F806 (32GB) zijn mediaspelers met een 3,5-inch multi-touchscreen en Google's Android 4.0 Ice Cream Sandwich-besturingsssyteem. Sony's S-Master MX digitale versterker en de Clear Audio-technologie zorgt voor heldere hoge tonen en diepe, dreunende bassen. De omgeving kan meegenieten van muziek via het ingebouwde xLOUD-luidsprekersysteem dat vervormingen en storende onderbrekingen beperkt voor meer luistergenot. Alle Walkman-modellen in de F800-serie ondersteunen WiFi en Bluetooth en bieden toegang tot de Google Play Store (Android Market), waarin je veel games, apps en video's vindt. Via drag&drop kan je muziek, foto's, video's, podcasts en afspeellijsten van iTunes (alleen 'non DRM'-content) of Windows Verkenner eenvoudig naar de Walkman slepen. Tot slot krijg je de beschikking over FM-radio, een voicerecorder en (mits je een maandelijks abonnement afsluit) de Sony Music Unlimited muziek-streamingservice.

Apparaat & afmetingen

De Sony NWZ-F804 is een Android 4.0-mediaspeler met een gewicht van 100 gram. De afmetingen van de speler zijn 11,5 x 5,7 x 0,9 centimeter. De Sony NWZ-F804 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Geheugen en connectivity

De Sony NWZ-F804 heeft 8 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De NWZ-F804 ondersteunt verder nog WiFi, zodat je draadloos bestanden met je PC en anderen kan delen. Dankzij de ondersteuning van Bluetooth kan je ook eenvoudig muziek luisteren met een draadloze headset of draadloze speakers.

Multimedia

Met de Sony NWZ-F804 kan je zowel audio (MP3, WMA, AAC en FLAC) als video (MPEG4, AVC en WMV9) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De video's zijn te bekijken op een 3,0\" scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. Deze Sony is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Besturingssysteem

De Sony NWZ-F804 draait op Android 4.0. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.0 Ice Cream Sandwich is de eerste multi-platform variant van Android, die zowel bedoeld is voor smartphones als tablets. Nieuw in versie 4.0 zijn onder meer de People App (voor een snel overzicht, inclusief sociale netwerk-updates, van een contactpersoon), Face Unlock (telefoon beveiligen en unlocken middels gezichtsherkenning), Android Beam (snel data uitwisselen via NFC door simpelweg twee NFC-mobieltjes tegen elkaar aan te houden) en een datameter (die voor je bijhoudt hoeveel MB je verbruikt). Voor Android 4.0 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market.

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen Sony NWZ-F804

Van de Sony NWZ-F804 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Sony NWZ-F804 beschikbaar.

Specificaties Sony NWZ-F804

Algemeen
ProductSony NWZ-F804
Aankondiging2012
VerkoopstartVerwacht in Q3
Design
Kleuren

Gewicht100 gram
Afmetingen115,0 x 57,0 x 9,0 mm
Scherm
Scherm3,0"
Resolutie800 x 480px
Geheugen
OSAndroid 4.0
Opslag8 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, AAC, FLAC
VideoformatenMPEG4, AVC, WMV9
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingNee