Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSWindows 7 Home Premium
Opslag64 GB
Scherm10,1" (155 ppi)
CameraNee
Foto Samsung Sliding PC 7 1 Foto Samsung Sliding PC 7 2 Foto Samsung Sliding PC 7 3

Inleiding

De Samsung Sliding PC 7 (TX100) is een 10,1-inch tablet met Windows 7 en een Intel Atom-processor en heeft, net als de Asus Eee Pad Slider, een uitschuifbaar toetsenbord. De Samsung TX100 Sliding PC 7 is uitgerust met Samsungs solid state drive (SSD) voor snel opstarten. In enkele seconden kun je op de Sliding PC 7 aan de slag. Dankzij deze drive gaat de accu bovendien lang mee, waardoor je het device acht uur kunt gebruiken, zonder tussentijds opladen. De SSD ondersteunt multi-tasken volledig, zowel bij gebruik van het fysieke toetsenbord als het touchscreen. De Sliding PC 7 beschikt verder over een USB/HDMI uitgang via een dongel en microSD card slots. Met Samsungs All Share kun je video's, foto's en muziek opzoeken, uitwisselen en afspelen op diverse Samsung devices met DLNA, variërend van camera’s en smartphones tot TV's en PC's.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Sliding PC 7 is een tablet met uitschuifbaar toetsenbord met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend.

Hardware

De Samsung Sliding PC 7 draait op een 2 GHz Intel Atom Z760 processor en heeft een intern geheugen van 32 GB. Naast een 32 GB variant is de Samsung Sliding PC 7 ook verkrijgbaar in geheugenuitvoeringen van 64 GB. Het DDR2 SDRAM werkgeheugen bedraagt 2 GB. De maximale resolutie van het 10,1\" scherm is 768 x 1366 pixels. Met de ingebouwde webcam kan je de Sliding PC 7 ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

Er staat 1 USB poort tot je beschikking. Hier kan je randapparatuur als toetsenborden, muizen, of bijvoorbeeld printers op aansluiten. Handig is de ingebouwde 1-in-1 cardreader, om de meest gebruikte geheugenkaartjes te lezen en te beschrijven. Verder bezit de Sliding PC 7 in- en uitgangen voor internet, audio, VGA en HDMI. Het is dus mogelijk een extern scherm op de Samsung aan te sluiten. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon ontbreekt helaas. De Samsung Sliding PC 7 kan wel draadloos met internet worden verbonden via WiFi of via een mobiel (HSDPA) netwerk. Voor mobiel internet is wel een mobiel data-abonnement vereist.

Software

De Samsung Sliding PC 7 draait op Windows 7 Home Premium. Windows 7 Home Premium is de meest gebruikte editie van Windows 7 voor reguliere gebruikers. Windows 7 heeft een fraaie grafische interface, genaamd Windows Aero. Tevens heeft Microsoft Windows 7 zo ontworpen dat het besturingssysteem ook geschikt is voor multi-touch schermen. Windows 7 verscheen in 2009 als opvolger van Windows Vista.

Prijzen en beoordelingen Samsung Sliding PC 7

Van de Samsung Sliding PC 7 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Sliding PC 7 beschikbaar.

Specificaties Samsung Sliding PC 7

Algemeen
ProductSamsung Sliding PC 7
Aankondiging2011
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSWindows 7 Home Premium
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid1 core (max 1,7 GHz)
RAM2 GB
Opslag32 GB
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm10,1" (155 ppi)
Resolutie768 x 1.366px
SchermsoortOnbekend
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
SelfiecameraNee
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internetHSDPA
VerbindingNee