Interessant:

Samsung Galaxy Tab Active Pro review


Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 9
Opslag MB
Scherm10,1" (224 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy Tab Active Pro 1 Foto Samsung Galaxy Tab Active Pro 2 Foto Samsung Galaxy Tab Active Pro 3 Foto Samsung Galaxy Tab Active Pro 4 Foto Samsung Galaxy Tab Active Pro 5 Foto Samsung Galaxy Tab Active Pro 6 Foto Samsung Galaxy Tab Active Pro 7 Foto Samsung Galaxy Tab Active Pro 8 Foto Samsung Galaxy Tab Active Pro 9

Inleiding

In september 2019 kondigde Samsung de robuuste Galaxy Tab Active Pro aan. De Tab Active Pro is voornamelijk gericht op de zakelijke markt. De Galaxy Tab Active Pro is zeer geschikt voor het uitvoeren van belangrijke industriŽle taken, zoals inspectierapportages, gegevensinvoer en zoekopdrachten in databases (zoals inventarisonderzoek), CAD-weergave, grootschalige AR-weergave en kaartcontrole met hoge resolutie. Zo kan de Galaxy Tab Active Pro eenvoudig worden gemonteerd op commerciŽle locaties of in voertuigen. Samsungs nieuwste tablet is speciaal ontworpen voor een reeks van bedrijfsmatige en industriŽle toepassingen. Het ontwerp biedt alle benodigdheden voor veeleisend gebruik, waaronder IP68, anti-shocktechnologie en is MIL STD 810G-gecertificeerd. De Pogo-pin zorgt voor compatibiliteit met accessoires zoals de Tab Active2, gang charging en eenvoudige invoer via het Pogo-toetsenbord. De Tab Active Pro-batterij heeft een video-afspeeltijd van 16 uur en een batterij van 7.600 mAh, die 45 procent langer werkt dan die van de Tab Active2. Als het apparaat continu moet worden gebruikt, zorgt de vervangbare batterij voor een volledig opgeladen vervanging wanneer je niet bij een oplaadpunt bent.

Besturingssysteem Samsung Galaxy Tab Active Pro

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 9 (of Android 9 Pie) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. Nog steeds kan je apps naast elkaar draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft wederom veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Pie. WhatsApp bijvoorbeeld heeft nu de mogelijkheid om foto's en stickers te tonen in de berichten-notificaties. Ook kan je nu al je actieve gesprekken in het notificatie-scherm zien en krijg je de mogelijkheden om snelle reacties te geven. Handig zijn de nieuwe app actions. Het systeem probeert te voorspellen wat je wilt doen en toont een tweetal shortcuts in het app menu. Zo krijg je bijvoorbeeld muziekgerelateerde knoppen te zien op het moment dat je de koptelefoon aansluit. Ook efficiŽnt batterijgebruik is een speerpunt van Android 9. In Android 9 wordt er gekeken naar hoe vaak je een app gebruikts. Apps die je veel gebruikt mogen meer accucapaciteit gebruiken dan apps die je zeer sporadisch gebruikt. Deze functie is overigens optioneel en in de instellingen kan je kiezen of je er gebruik van wilt maken of niet. De standaard-ondersteuning voor meerdere camera's is ook nieuw. Android† kan nu twee of meer camera's tegelijk uitlezen. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars, zoals stereo-beeld, naadloze zoom en bokeh-effecten. Handig is ook dat ontwikkelaars de mogelijkheid krijgen om het display als flits te gebruiken. Ook heeft Google de snelheid van fotograferen verbeterd.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy Tab Active Pro

Van de Samsung Galaxy Tab Active Pro staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Galaxy Tab Active Pro beschikbaar.

Specificaties Samsung Galaxy Tab Active Pro

Algemeen
ProductSamsung Galaxy Tab Active Pro
Aankondiging2019
Verkoopstart2019
Design
Kleuren

Gewicht653 gram
Afmetingen243,5 x 170,2 x 9,9 mm
IP codering, IP68
Accuvermogen7.600 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 9
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 670
Kloksnelheid8 core (max 2 GHz)
RAM4 GB
Opslag64 GB + microSD
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm10,1" (224 ppi)
Resolutie1.200 x 1.920px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera13,0 megapixel
Flits
Selfiecamera1,0 megapixel
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internet4G+/LTE Adv
VerbindingUSB-C