Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.3
Opslag MB
Scherm5,7" (386 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy Note 3 1 Foto Samsung Galaxy Note 3 2 Foto Samsung Galaxy Note 3 3 Foto Samsung Galaxy Note 3 4 Foto Samsung Galaxy Note 3 5 Foto Samsung Galaxy Note 3 6 Foto Samsung Galaxy Note 3 7 Foto Samsung Galaxy Note 3 8 Foto Samsung Galaxy Note 3 9 Foto Samsung Galaxy Note 3 10 Foto Samsung Galaxy Note 3 11 Foto Samsung Galaxy Note 3 12 Foto Samsung Galaxy Note 3 13 Foto Samsung Galaxy Note 3 14 Foto Samsung Galaxy Note 3 15 Foto Samsung Galaxy Note 3 16 Foto Samsung Galaxy Note 3 17 Foto Samsung Galaxy Note 3 18 Foto Samsung Galaxy Note 3 19 Foto Samsung Galaxy Note 3 20
De Samsung Galaxy Note 3 is eerder een upgrade dan een geheel nieuw toestel, maar het 5,7-inch display, de 13-megapixel camera, de indrukwekkende S-Pen en de creatieve software zorgen niettemin voor een eersteklas phablet.
mobilechoiceuk.com | maart 2013

De Samsung Galaxy Note 3 continueert succesvol Samsungs Note-serie, een serie die geen andere fabrikant tot op heden echt heeft kunnen evenaren. Stylus-telefoons zijn niet voor iedereen geschikt, maar Samsung verdient complimenten voor de vele manieren waarop het de stylus nuttig heeft geprobeerd te maken. Door de belachelijke hoeveelheid functionaliteiten is de Note 3 echter geen telefoon voor instappers op de smartphone-markt.
trustedreviews.com | maart 2013

De Samsung Galaxy Note 3 is een uitstekende smartphone, die je niet zal teleurstellen. Het toestel biedt een uitstekende on-screen ervaring - zolang je handen groot genoeg zijn om overal bij te kunnen - en zit vol technische snufjes, waardoor de hoge prijs bijna gerechtvaardigd wordt.
techradar.com | maart 2013

De Samsung Galaxy Note 3 is door zijn grote 5,7-inch display niet voor iedereen geschikt. Maar als je een toestel met een groot scherm en een snelle processor zoekt - en daarnaast met een stylus notities wil maken - is de Note 3 de beste keuze.
cnet.co.uk | maart 2013

De Samsung Galaxy Note 3 biedt de juiste verbeteringen ten opzichte van de Note 2. Als je, zoals velen, het scherm veel te groot vindt voor praktisch gebruik, kijk dan verder. Maar als je op zoekt bent naar een toestel met een zeer groot scherm is de Note 3 de beste keuze.
pocket-lint.co.uk | maart 2013

De Samsung Galaxy Note 3 is een krachtige Full HD smartphone/tablet combinatie, waarmee Samsung haar toppositie op de phablet-markt bevestigt.
pcmag.com | maart 2013

De Samsung Galaxy Note 3 biedt een uitstekende accuduur, een prachtig scherm, een scherpe camera en krachtige software. Daarmee is het een van de veelzijdigste smartphones op de markt.
laptopmag.com | maart 2013

De Samsung Galaxy Note 3 is een van de beste hybride smartphone-tablets op de markt. Het scherm is prachtig, de processor is supersnel en de camera is uitstekend (vooral de 4K Ultra HD videorecorder). De accuduur is meer dan degelijk en de functionaliteiten van de S Pen stylus zijn handig en leuk. Tevens is de handschriftherkenning goed. Als je een groot scherm wil, is de Galaxy Note 3 een van de beste phablets op de markt.
t3.com | maart 2013

De Samsung Galaxy Note 3 is een geslaagd voorbeeld van een oversized-smartphone, ondanks het goedkope imitatieleer (dat niet past bij de hoge prijs) aan de achterzijde. Het toestel levert indrukwekkende prestaties en biedt genoeg goede argumenten waarom je zo'n grote smartphone in huis zou halen.
cnet.de | maart 2013