Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 10
Opslag MB
Scherm6,7" (393 ppi)
Camera64,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy Note 20 1 Foto Samsung Galaxy Note 20 2 Foto Samsung Galaxy Note 20 3 Foto Samsung Galaxy Note 20 4 Foto Samsung Galaxy Note 20 5 Foto Samsung Galaxy Note 20 6 Foto Samsung Galaxy Note 20 7

Inleiding

De Galaxy Note 20 is in augustus 2020 door Samsung aangekondigd, samen met de uitgebreidere Samsung Galaxy Note 20 Ultra. De Note 20 heeft een 6,7-inch Super AMOLED scherm (let op 60 Hz, de Note 20 Ultra heeft 120 Hz), 8 GB RAM en 256 GB opslaggeheugen. De 4.300 mAh-accu kan je met de 25W-oplader lekker snel opladen. De verbeterde S Pen levert op de Note 20-serie een nog betere schrijfervaring. Je legt je ideeën eenvoudig vast en met de nieuwe S Pen-functie Anywhere-actions is navigeren eenvoudiger dan ooit. Ongeacht de app die je gebruikt. De camera op de Note 20 is eenvoudiger dan de camera op de Note 20 Ultra, maar desondanks uitgebreid. Met een 12 MP hoofdcamera, een 12 MP groothoekcamera en een 64 MP zoomcamera met 3x optische zoom schiet je in vrijwel alle omstandigheden goede foto's. De selfiecamera is identiek aan de selfiecamera van de Note 20 Ultra en heeft een resolutie van 10 MP.

Makkelijker werken op Windows

Met de geüpgradede link naar Windows heb je vanaf je Windows 10-PC eenvoudig toegang tot je mobiele apps. Later dit jaar krijg je ook de mogelijkheid om meerdere apps naast elkaar op je PC te laten draaien. Door snelkoppelingen op je Windows 10-PC te maken, hoef je nooit meer in je smartphone te zoeken naar je favoriete SNS-apps en Galerij. Alles loopt perfect synchroon naast elkaar op je verschillende devices. Je Samsung Notes synchroniseert met Microsoft OneNote en Outlook, en je Reminders met Microsoft Outlook, To Do en Teams.

Besturingssysteem Samsung Galaxy Note 20

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 10 biedt een aantal verbeteringen en veranderingen ten opzichte van de vorige versies. Wat direct in het oog springt is het ontbreken van de terug-toets. Google kiest bij Android 10 voor navigatie middels gebaren. Als je in het donker wel eens je telefoon raadpleegt is de nieuwe Dark theme een uitkomst. Deze modus kan je in het snelmenu aanzetten en zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor een donkere achtergrond in je complete systeem. In Android 10 krijg je verder meer controle over de permissies die je een app geeft. Zo kan je bij het delen van je locatie nu instellen dat een app alleen je locatie mag gebruiken op het moment dat de app actief is. Het deelmenu, om bestanden of links met anderen te delen, is ook verbeterd én veel sneller. In Android 10 komt het deelmenu direct tevoorschijn. Als je Facebook Messenger gebruikt hebt je al een keer de zogenaamde Bubbles UI gebruikt. Het is een gemakkelijke manier om middels een zwevende ronde snelkoppeling te mutitasken. Het is een handige methode om een gesprek gaande te houden, terwijl je ondertussen met iets anders bezig bent. Google biedt deze snelkoppelingen nu standaard aan app-developers aan. Reken er dus op dat je deze manier van navigeren steeds vaker gaat zien. Google gaat de Bubbles UI gebruiken voor Hangouts en Berichten.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy Note 20

De goedkoopste Samsung Galaxy Note 20 kost op dit moment (los) € 825,00. Kijk in het Samsung Galaxy Note 20 prijzenoverzicht voor alle actuele Samsung Galaxy Note 20 aanbiedingen. De Samsung Galaxy Note 20 is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het Samsung Galaxy Note 20 testoverzicht de test

Specificaties Samsung Galaxy Note 20

Algemeen
ProductSamsung Galaxy Note 20
Aankondiging2020
Verkoopstart2020
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen161,6 x 75,2 x 8,3 mm
IP codering, IP68
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen4.300 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 10
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 865
Kloksnelheid8 core (max 2,8 GHz)
RAM8 GB
Uitbreidbaar
Opslag256 GB
Scherm
Scherm6,7" (393 ppi)
Resolutie1.080 x 2.400px
SchermsoortSuper AMOLED Plus
Verstevigd glass
Camera
Camera64,0 megapixel
Aantal camera's3
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera10,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid
DualSIM
VerbindingUSB-C