Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 10
Opslag MB
Scherm6,4" (268 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy M11 1 Foto Samsung Galaxy M11 2 Foto Samsung Galaxy M11 3 Foto Samsung Galaxy M11 4 Foto Samsung Galaxy M11 5 Foto Samsung Galaxy M11 6

Inleiding

De Samsung Galaxy M11 uit maart 2020 is in september van datzelfde jaar ook in Nederland geintroduceerd. De Galaxy M11 is, net als de andere toestellen in de M-reeks, een aantrekkelijk geprijsd toestel met een adviesprijs van 160 euro bij de verkoopstart. De Galaxy M11 heeft een 6,4-inch HD+ scherm met een 19.5:9 display ratio. De Galaxy M11 heeft een triple camera. De 13MP hoofdcamera in combinatie met de 5MP Ultra Wide camera stellen je in staat om landschappen groots vast te leggen. Door de functie Live Focus op de 2MP Depth haal je je onderwerp van je shot eenvoudig naar voren. Door de sterke 5.000mAh batterij kun je met de Galaxy M11 langer genieten en dankzij 15W Fast Charging gaat opladen redelijk snel. Met 32GB aan intern geheugen en een extern geheugen tot 512 GB sla je je belangrijkste momenten op zonder dat je bang hoeft te zijn dat je opslagruimte vol raakt.

Besturingssysteem Samsung Galaxy M11

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 10 biedt een aantal verbeteringen en veranderingen ten opzichte van de vorige versies. Wat direct in het oog springt is het ontbreken van de terug-toets. Google kiest bij Android 10 voor navigatie middels gebaren. Als je in het donker wel eens je telefoon raadpleegt is de nieuwe Dark theme een uitkomst. Deze modus kan je in het snelmenu aanzetten en zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor een donkere achtergrond in je complete systeem. In Android 10 krijg je verder meer controle over de permissies die je een app geeft. Zo kan je bij het delen van je locatie nu instellen dat een app alleen je locatie mag gebruiken op het moment dat de app actief is. Het deelmenu, om bestanden of links met anderen te delen, is ook verbeterd én veel sneller. In Android 10 komt het deelmenu direct tevoorschijn. Als je Facebook Messenger gebruikt hebt je al een keer de zogenaamde Bubbles UI gebruikt. Het is een gemakkelijke manier om middels een zwevende ronde snelkoppeling te mutitasken. Het is een handige methode om een gesprek gaande te houden, terwijl je ondertussen met iets anders bezig bent. Google biedt deze snelkoppelingen nu standaard aan app-developers aan. Reken er dus op dat je deze manier van navigeren steeds vaker gaat zien. Google gaat de Bubbles UI gebruiken voor Hangouts en Berichten.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy M11

Van de Samsung Galaxy M11 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Galaxy M11 beschikbaar.

Specificaties Samsung Galaxy M11

Algemeen
ProductSamsung Galaxy M11
Aankondiging2020
Verkoopstart2020
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen161,4 x 76,3 x 9,0 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen5.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 10
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 450
Kloksnelheid8 core (max 1,8 GHz)
RAM3 GB
Uitbreidbaar
Opslag32 GB + microSD
Scherm
Scherm6,4" (268 ppi)
Resolutie720 x 1.560px
SchermsoortPLS
Verstevigd glass
Camera
Camera13,0 megapixel
Aantal camera's3
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera8,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid
DualSIM
VerbindingmicroUSB