Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 2.3
Opslag MB
Scherm3,8" (246 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy Ace 2 1 Foto Samsung Galaxy Ace 2 2 Foto Samsung Galaxy Ace 2 3
De Samsung Galaxy Ace 2 is een prima budget all-rounder, met een dual-core chip en een uitstekende camera. Helaas ontbreekt Android 4.0 en moet je het nog doen met Android 2.3.
cnet.co.uk | februari 2012

De Samsung Galaxy Ace 2 is een budget-smartphone die alle basisfunctionaliteiten prima op orde heeft. Al met al is het een erg goede telefoon, die nergens echt tekortschiet. Zeker het overwegen waard als je op zoek bent naar een goedkopere smartphone.
pcadvisor.co.uk | februari 2012

De Samsung Galaxy Ace 2 biedt veel mogelijkheden voor zijn budget-prijs. De dual-core processor kan de meeste apps en games aan en het touchscreen is met 3,8-inch groter dan standaard (en daardoor geschikt voor mailen, browsen en sms'en). Verder is de 5-megapixel camera prima voor deze prijs.
mobilechoiceuk.com | februari 2012

De Samsung Galaxy Ace 2 is niet de goedkoopste mobiele telefoon, heeft niet de beste prestaties, maar ook niet de slechtste. De Ace 2 kiest de middenweg en dat is goed. Het toestel is solide, werkt goed en je krijgt geen onzin waar je op andere smartphones mee wordt lastig gevallen.
pocket-lint.co.uk | februari 2012

De Samsung Galaxy Ace 2 is niet de meeste complete media-machine, maar de kleine minpunten en beperkte functionaliteiten worden gecompenseerd doordat de Ace 2 alles wat het doet, heel goed doet. Het toestel overtreft de verwachtingen op meerdere fronten en het is daarmee een prima budget-smartphone.
techradar.com | februari 2012