Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 10
Opslag MB
Scherm6,4" (411 ppi)
Camera48,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy A31 1 Foto Samsung Galaxy A31 2 Foto Samsung Galaxy A31 3 Foto Samsung Galaxy A31 4 Foto Samsung Galaxy A31 5 Foto Samsung Galaxy A31 6 Foto Samsung Galaxy A31 7 Foto Samsung Galaxy A31 8 Foto Samsung Galaxy A31 9 Foto Samsung Galaxy A31 10

Inleiding

De Samsung A31 is vanaf begin juli 2020 in Nederland verkrijgbaar en had bij de verkoopstart een adviesprijs van 299 euro. Het 6,5-inch grote Infinity-U-display heeft een brede beeldverhouding en vult het scherm van rand tot rand. Het scherm is ondergebracht in een dunne smartphone (8,6 mm) dat lekker in de hand ligt. Met de hoofdcamera van 48 megapixels creëer je met de Galaxy A31 hoge resolutie foto’s en video’s. Met de 8 MP Ultra Wide camera leg je eenvoudig je volledige blikveld van 123-graden vast. Met de 5 MP macrocamera maak je verfijnde close-ups, terwijl je met de 5 MP dieptecamera altijd professionele foto’s maakt. Achtergrondruis wordt automatisch verwijderd. De 5000 mAh-batterij biedt voldoende energie voor een dag intensief gebruik zonder opladen. Binnen 30 minuten laad je de telefoon weer op dankzij de 15W Fast Charging lader. Het toestel wordt standaard geleverd met 64 GB intern geheugen, dat verder uit te breiden is tot 512 GB. Samsungs beveiligingssysteem Knox is ingebouwd in de hardware en software van de Galaxy A31. Met de meerlaagse beveiliging beschermt Samsung Knox je meest gevoelige informatie tegen malware en andere bedreigingen. De vingerafdrukscanner op het scherm biedt hightech biometrische identificatie, zodat je zeker weet dat jij als enige je telefoon kunt ontgrendelen. De combinatie met Samsung Pay maakt het betalen van je nieuwe aankopen veiliger en eenvoudiger.

Besturingssysteem Samsung Galaxy A31

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 10 biedt een aantal verbeteringen en veranderingen ten opzichte van de vorige versies. Wat direct in het oog springt is het ontbreken van de terug-toets. Google kiest bij Android 10 voor navigatie middels gebaren. Als je in het donker wel eens je telefoon raadpleegt is de nieuwe Dark theme een uitkomst. Deze modus kan je in het snelmenu aanzetten en zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor een donkere achtergrond in je complete systeem. In Android 10 krijg je verder meer controle over de permissies die je een app geeft. Zo kan je bij het delen van je locatie nu instellen dat een app alleen je locatie mag gebruiken op het moment dat de app actief is. Het deelmenu, om bestanden of links met anderen te delen, is ook verbeterd én veel sneller. In Android 10 komt het deelmenu direct tevoorschijn. Als je Facebook Messenger gebruikt hebt je al een keer de zogenaamde Bubbles UI gebruikt. Het is een gemakkelijke manier om middels een zwevende ronde snelkoppeling te mutitasken. Het is een handige methode om een gesprek gaande te houden, terwijl je ondertussen met iets anders bezig bent. Google biedt deze snelkoppelingen nu standaard aan app-developers aan. Reken er dus op dat je deze manier van navigeren steeds vaker gaat zien. Google gaat de Bubbles UI gebruiken voor Hangouts en Berichten.

Prijzen en beoordelingen Samsung Galaxy A31

De goedkoopste Samsung Galaxy A31 kost op dit moment (los) € 239,00. Kijk in het Samsung Galaxy A31 prijzenoverzicht voor alle actuele Samsung Galaxy A31 aanbiedingen. Er is geen beoordeling van de Samsung Galaxy A31 beschikbaar.

Specificaties Samsung Galaxy A31

Algemeen
ProductSamsung Galaxy A31
Aankondiging2020
Verkoopstart2020
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen159,3 x 73,1 x 8,6 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen5.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 10
CPU/Geheugen
ProcessorMediatek MTK6768
Kloksnelheid8 core (max 2 GHz)
RAM4 GB
Uitbreidbaar
Opslag64 GB + microSD
Scherm
Scherm6,4" (411 ppi)
Resolutie1.080 x 2.400px
SchermsoortSuper AMOLED
Verstevigd glass
Camera
Camera48,0 megapixel
Aantal camera's4
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera20,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingUSB-C