Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie16,0 megapixel
ZoomNee
Scherm3,0"
WiFi
Foto Panasonic DMC-GX7 1 Foto Panasonic DMC-GX7 2 Foto Panasonic DMC-GX7 3 Foto Panasonic DMC-GX7 4 Foto Panasonic DMC-GX7 5
De Panasonic DMC-GX7 biedt veel waar voor zijn geld. De camera heeft veel functionaliteiten, is prettig in gebruik en produceert uitstekende foto's. Dankzij bijzondere specificaties als 1/8000 seconde sluitertijd en een verstelbare viewfinder is de DMC-GX7 een uniek model op de markt van compacte systeemcamera's.
pocket-lint.co.uk | augustus 2013

De Panasonic DMC-GX7 is een flinke stap vooruit ten opzichte van de voorgaande DMC-GX1. Het is een solide ontworpen compacte systeemcamera met enkele zeer bijzondere functionaliteiten, inclusief een verstelbare viewfinder en een voorbeeldig touchscreen. Daarnaast maak je er ook goede foto's mee.
trustedreviews.com | augustus 2013

De Panasonic DMC-GX7 is een eersteklas systeemcamera met alles wat je kan wensen van een systeemcamera, afgezien van een APS-C sensor.
t3.com | augustus 2013

De Panasonic DMC-GX7 is een erg goed geconstrueerde camera die geschikt is voor professionele fotografen die een compacte systeemcamera met veel bedieningsmogelijkheden zoeken. Het is een goed alternatief voor een spiegelreflexcamera.
techradar.com | augustus 2013

De Panasonic DMC-GX7 heeft veel pluspunten en is prettig in gebruik. Het is een krachtige compacte systeemcamera, die echter wel enige gebreken heeft. Het is niet de beste compacte systeemcamera of Micro Four Thirds-camera op de markt, maar afhankelijk van je prioriteiten en gebruik kan het wel een aanrader zijn.
cameralabs.com | augustus 2013

De Panasonic Lumix DMC-GX7 is een hoogwaardige systeemcamera met veel instellingsmogelijkheden en een praktische bediening. Hoogtepunten zijn de goede elektronische zoeker en de handige Smartphone-App. De GX7 toont zijn echte kwaliteit echter pas echt met een goed wisselbaar objectief.
cnet.de | augustus 2013