Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Resolutie16,1 megapixel
Zoom5x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Panasonic DMC-FT5 1 Foto Panasonic DMC-FT5 2 Foto Panasonic DMC-FT5 3 Foto Panasonic DMC-FT5 4
De Panasonic DMC-FT5 is niet goedkoop, maar voor je geld krijg je wel een robuuste camera die is gebouwd om lang mee te gaan. Het is een uitstekende camera voor de avontuurlijke reiziger die niet zit te wachten op uitgebreide handmatige instelllingsmogelijkheden en voor een ieder die bang is om zijn kinderen met kwetsbare electronica te laten spelen.
cnet.co.uk | januari 2013

De Panasonic DMC-FT5 is een solide allrounder in het segment van robuuste compactcamera's. Alleen vervalt dit model in een oude fout: de robuuste functionaliteiten gaan ten koste van de best mogelijke beeldkwaliteit.
pocket-lint.co.uk | januari 2013

De Panasonic DMC-FT5 (ook bekend als DMC-TS5) heeft enige problemen met beeldruis bij gemiddelde belichtingsinstellingen, maar verder is het een solide toevoeging aan het assortiment van robuuste outdoor-camera's.
pcmag.com | januari 2013

De Panasonic Lumix DMC-FT5 is een degelijke camera die degelijke prestaties biedt, zowel in als uit het water. De beeldkwaliteit en de ruisonderdrukking zijn goed en er zijn veel belichtingsmodi met flexibele opties voor continue opnames en voor 1080p Full HD-video-opnames. Een punt van kritiek is wel de bediening. De toetsen zijn erg dicht op elkaar geplaatst, waardoor gebruik in water lastig kan zijn. Daarnaast ontbreken tap- of tilt-controls, waardoor de settings niet te wijzigen zijn met hanschoenen aan.
cameralabs.com | januari 2013