Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie12,0 megapixel
Zoom4x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Olympus TG-1 iHS 1 Foto Olympus TG-1 iHS 2 Foto Olympus TG-1 iHS 3 Foto Olympus TG-1 iHS 4
De Olympus Tough TG-1 iHS is een erg goede camera, zelfs zonder het robuuste design. Dankzij het prima ontwerp, GPS, de snelle lensprestaties en de indrukwekkende prestaties bij hoge ISO-waardes, is de TG-1 een echte aanrader.
pcmag.com | mei 2012

De Olympus TG-1 beschikt over een lichtsterk objectief, een snelle en lichtgevoelige CMOS-sensor en veel handige extra's, zoals een LED-belichting voor macro-foto's. Daarmee is het een van de beste robuuste outdoor-camera's van het moment.
cnet.de | mei 2012

De Olympus TG-1 voldoet als robuuste compactcamera, maar qua design en gebruik is het model nogal middelmatig. De groothoeklens lijkt in eerste instantie prima, maar het aantal handmatige instellingsmogelijkheden is beperkt. De prestaties zijn niet fantastisch en de beeldkwaliteit is niet heel speciaal. Ondanks onze hoge verwachtingen is de TG-1 ook nogal duur voor een standalone camera. Alleen hardcore-gebruikers zullen tevreden zijn.
pocket-lint.co.uk | mei 2012

De Olympus TG-1 toont aan hoever Olympus inmiddels haar robuuste camera's heeft ontwikkeld. De camera is solide en robuust genoeg om alle omstandigheden te overleven, maar dankzij het slimme design is de camera ook in moeilijke omstandigheden goed hanteerbaar. Ondanks dat de beeldkwaliteit nog niet helemaal optimaal is, is het is wel een van de beste robuuste camera's op de markt.
trustedreviews.com | mei 2012