Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie16,1 megapixel
ZoomNee
Scherm3,0"
WiFi
Foto Olympus OM-D E-M5 1 Foto Olympus OM-D E-M5 2 Foto Olympus OM-D E-M5 3 Foto Olympus OM-D E-M5 4 Foto Olympus OM-D E-M5 5 Foto Olympus OM-D E-M5 6
De Olympus OM-D is een fantastische systeemcamera; we zijn vooral fan van de uitstekende beeldkwaliteit en het retro-design.
techradar.com | februari 2012

De Olympus OM-D E-M5 biedt een prettig, stijlvol en klassiek uiterlijk en het design, de snelle autofocus en innovatieve beeldstabilisatie zijn hoogtepunten. Maar de slechte accuduur en de hoge prijs zijn teleurstellend. Niettemin zijn we erg tevreden over de OM-D E-M5.
pocket-lint.co.uk | februari 2012

De Olympus OM-D E-M5 is een indrukwekkende systeemcamera. Er zijn veel functionaliteiten en je kan veel naar eigen voorkeuren instellen, maar er is nog meer prettigs. De camera werkt intuitief, biedt een uitstekende beeldkwaliteit en een razendsnelle autofcous. Ook de viewfinder is goed bruikbaar en het verstelbare OLED-display biedt beperkte touchmogelijkheden.
trustedreviews.com | februari 2012

Olympus was altijd al een marktleider op het gebied van compacte systeemcamera's en de Olympus OM-D E-M5 consolideert deze positie. De camera ziet er fraai uit, heeft een goed design en biedt prima mogelijkheden.
pcadvisor.co.uk | februari 2012

De Olympus OM-D E-M5 is geen goedkope compacte systeemcamera, zelfs niet voor een camera met een verstelbaar OLED-display en een geintegreerde viewfinder. Maar als je geen echte spiegelreflexcamera wil, is de OM-D een uitstekend alternatief.
t3.com | februari 2012

De Olympus OM-D EM-5 is een compacte systeemcamera met een degelijke beeldkwaliteit en extreem snelle prestaties, die de meeste avonturen overleeft.
cnet.de | februari 2012