Interessant:

Samsung Star 5 miljoen keer verkocht

nieuws 28 augustus 2009 om 10:13

De populaire Samsung Star heeft een mijlpaal bereikt; Samsung verkocht de afgelopen maanden meer dan 5 miljoen Star telefoons. De Samsung Star is daarmee een enorm verkoopsucces.

Samsung introduceerde de Star in maart. Direct na de verkoopstart in mei werd al duidelijk de Samsung met de Star goud in handen had. Binnen anderhalve maand gingen er een miljoen exemplaren over de toonbank.

Samsung Star
Samsung Star productfoto

De Star is de eerste Samsung telefoon die binnen vier maanden vijf miljoen keer is verkocht. De rek lijkt voorlopig nog niet uit de verkopen te zijn. Samsung verkocht in mei 700.000 units, in juni 900.000 en in juli en augustus zelfs 1,6 miljoen respectievelijk 1,8 miljoen stuks. Samsung verwacht in november de 10 miljoen verkopen te passeren.

De Samsung Star is een touchscreen telefoon gericht op jongeren. Met een prijs van 125 euro is de Star de goedkoopste fulltouch-telefoon op dit moment. Het succes van de Star komt niet als een verrassing. Eerder al was de LG cookie al een groot succes.

De opvolgers van de Star en de Cookie zijn ondertussen ook al gearriveerd. Samsung introduceerde de Samsung Corby en LG introduceerde de LG Puccini. Eerder zette PortableGear de goedkope touchscreen telefoons van 2009 voor je op een rij.

Newswire