Interessant:

2 nieuwe Nokia's

nieuws 11 maart 2003 om 19:26

Nokia lanceert deze week twee nieuwe toestellen. De Nokia 6220 voor de serieuze gebruiker en de Nokia 3300 voor de speelse gebruiker. Beide telefoons zijn zeer compleet uitgerust.

Beide telefoons zijn uitgerust met een FM radio, ze ondersteunen allebei polyfonic ringtones en zijn voorzien van een kleurenscherm.

De Nokia 6220 heeft een klassieke stijl en is uitgerust met een geïntegreerde camera en tal van functies, waaronder EDGE-connectiviteit, een kwaliteitsvol kleurenscherm, JavaTM-technologie, met Presence uitgebreide contacten en multimedia messaging (MMS). De Nokia 6220 is een tri-band toestel. De GSM zou beschikbaar worden in Europa, in het derde kwartaal van 2003. De prijs wordt is nog niet bekend.



De Nokia 3300 muziektelefoon is specifiek ontworpen om met volle teugen te genieten van muziek en is uitgerust met een draagbare digitale muziekspeler (MP3/AAC), een FM-stereoradio, een digitale recorder, geavanceerde beltonen voor een authentieke muziekervaring en verbeterde SMS-, MMS- en spelfuncties in een kwaliteitsvolle en plezierige behuizing. De Nokia 3300 zal in het 2de kwartaal van 2003 beschikbaar worden in Europa. De prijs wordt is nog niet bekend.



portablegear.nl