Interessant:

Virtueel Tikkertje met HTC Magic

nieuws 14 augustus 2009 om 13:09

Vodafone organiseert 19 augustus een citygame om de mogelijkheden van de HTC Magic en de Android apps onder de aandacht te brengen.

BN-ers Dennis Storm en EliZe spelen woensdag 19 augustus virtueel tikkertje met 40 mensen die zich daarvoor speciaal hebben opgegeven. Het spel wordt gespeeld met de HTC Magic Google Phone en is de nieuwste rage onder citygames. De twee celebrities vervullen een speciale rol in het spel en spelen in twee verschillende teams tegen elkaar.

De spelregels zijn simpel. Er zijn twee teams met elk een ander T-shirt. Met behulp van de Google Android applicatie 'Virtueel tikkertje' op de HTC Magic kunnen de spelers het T-shirt taggen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk mensen digitaal te tikken. Wanneer spelers Dennis Storm en EliZe tikken krijgen ze dubbele punten. Degene met de meeste tikken wint. De beste spelers winnen een splinternieuwe HTC Magic.

Virtueel tikkertje is een initiatief van Vodafone. De HTC Magic - waarvan er al meer dan 1 miljoen werden verkocht - is tot het einde van het jaar exclusief te verkrijgen bij Vodafone. Spelers kunnen zich nog tot 17 augustus op www.htc-magic.nl registreren voor de game.

portablegear.nl


Gerelateerde producten