Interessant:

Packard Bell introduceert EasyNote Butterfly s

nieuws 16 juli 2009 om 10:44

Na de eerdere aankondiging in april heeft Packard Bell nu de EasyNote Butterfly s, een stijlvolle energiezuinige notebook, officieel in Nederland geintroduceerd.

Packard Bell kondigde de Butterfly s al afgelopen april aan, tegelijkertijd met de Packard Bell EasyNote TR85. Bijzonder aan de Butterfly is de PowerSave-knop waarmee je handmatig de grafische modus kan aan- en uitzetten. Als de grafische kaart is gedeactiveerd, worden graphics ondersteund door de chipset, wat de batterijduur ten goede komt.

Packard Bell Butterfly s

De EasyNote Butterfly s beschikt ook over een koelsysteem om warmte te reguleren en optioneel een Solid State-drive die kleiner en lichter is dan conventionele harde schijven, waardoor de batterijduur met 10 procent toeneemt. Het LED backlight-scherm en de Intel ULV Core-processor, die beide weinig stroom verbruiken, maken de EasyNote Butterfly s volgens Packard Bell een zeer energiezuinige notebook met een batterijduur tot acht uur.

De Packard Bell Butterfly is verder goed mee te nemen dankzij een gewicht van slecht 1,8 kilo en een dikte van minder dan 2,5 cm. De laptop heeft verder een 13,3 inch display en beschikt over een HD-webcam, een ATI Mobility Radeon HD 4330 grafische kaart, DDR3 RAM geheugen, een HDMI-aansluiting en rode hotkeys voor de PowerSave- en Backup-modus, touchpad-vergrendeling voor het activeren of deactiveren van de touchpad, Wi-Fi-activering en geluidsregeling. De laptop wordt geleverd met Norton Internet Security, een volledige versie van Adobe Photoshop Elements 6, Nero 8 Essentials en Microsoft Works 9.

De Packard Bell EasyNote Butterfly s is vanaf vandaag verkrijgbaar via het retailkanaal van Packard Bell voor een adviesprijs vanaf 599 euro.

portablegear.nl