Interessant:

HTC introduceert HTC Hero

nieuws 24 juni 2009 om 12:05

HTC introduceert vandaag in Londen een nieuwe Android telefoon, de HTC Hero; de Hero is de eerste HTC-telefoon met HTC Sense, een intu´tieve schil om snel en gemakkelijk functies op de Hero te ontsluiten.

Dankzij de Sense-software is de HTC Hero volgens HTC volledig aanpasbaar. Wisselen van profiel betekent niet alleen een andere achtergrondfoto of een andere beltoon, maar ook een andere 'desktop'. Als je op reis bent heb je bijvoorbeeld direct toegang tot de kaartapplicatie en thuis is de muziekspeler direct bereikbaar.

HTC Hero

De HTC Hero heeft verder een 528 MHz processor en in totaal 700 MB geheugen. Het 3,2" touchscreen-scherm biedt een resolutie van 320 x 480 pixels. HSDPA, GPS, WiFi Bluetooth en uitbreidbaar microSD-geheugen zijn standaard. Ook aanwezig zijn een digitaal kompas en een stereo hoofdtelefoonaansluiting. Op multimediagebied zijn de 5 megapixel camera en de muziekspeler met ondersteuning van MP3, AAC(AAC, AAC+, AAC-LC), AMR-NB, WAV, MIDI en WMA het noemen waard.

De Hero bevat verder een aparte zoekbutton die verder gaat dan een algemene zoekfunctie. Hiermee kan je op een natuurlijke, contextuele manier zoeken in zowel Twitter, de contactenlijst, e-mails en iedere andere locatie in het toestel.

HTC Hero

De HTC Hero is beschikbaar in de kleuren White en Urban Brown. Het toestel is halverwege de maand juli verkrijgbaar in de Benelux. De adviesprijs (exclusief abonnement) bedraagt 479,- euro. Naar verwachting gaat T-Mobile het toestel ook in een eigen variant uitbrengen onder de naam T-Mobile G1 Touch.

portablegear.nl