Interessant:

LG GD900 Crystal eind juni te koop

nieuws 18 juni 2009 om 14:32

LG heeft bekendgemaakt dat de LG GD900 Crystal, een transparante touchscreen-telefoon, vanaf eind juni in Nederland verkrijgbaar is voor een adviesprijs van 499 euro.

De LG GD900 Crystal werd al op het Mobile World Congress 2009 in februari aangekondigd. De Crystal is een zeer fraai en transparant toestel met een 3" touchscreen. Je kan het transparante Crystal Touchpad onder het scherm vandaan schuiven, en deze verspreidt vervolgens een zachte en warme gloed. De touchpad is gemaakt van duurzaam, gehard glas en is is omlijst en versterkt met een metaalrand van liquid metal. Dit is een supersterk samengesteld metaal dat schokken en trillingen perfect opvangt.

LG GD900 Crystal

De LG Crystal biedt naast stijl ook veel functionaliteit. Zo kan je het Crystal Touchpad op dezelfde manier gebruiken als een laptop-mousepad. Daarnaast kan je gebruik maken van Gesture Shortcuts, waarmee je minder handelingen hoeft uit te voeren om toegang te krijgen tot multitasking features.

De GD900 Crystal beschikt verder over LG's nieuwe semi-3D S-Class User Interface, dat ook is toegepast op de LG Arena en LG Viewty Smart. Verder krijg je met de Crystal de beschikking over een 8 megapixel camera, een mp3-speler en WiFi.

De LG GD900 Crystal is vanaf eind juni 2009 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 499 euro incl. btw.

portablegear.nl