Interessant:

Samsung Omnia Pro is wellicht B7610 Louvre

nieuws 15 juni 2009 om 08:32

Aan de vele geruchten over Samsungs nieuwste high-end toestellen lijkt maar geen einde te komen; nu kan echter één van de geruchten geschrapt worden, want de Omnia Pro en B7610 Louvre zijn mogelijk hetzelfde toestel.

Dat beweren althans verschillende bronnen op internet. De Samsung Omnia Pro lekte al begin dit jaar uit als eerste Omnia-toestel met naast een touchscreen ook een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. De B7610 Louvre dook al verschillende malen op en is ook een smartphone met uitschuifbaar qwerty-toetsenbord: waarschijnlijk gaat het bij deze geruchten dus om hetzelfde toestel.

Samsung Omnia Pro / B7610 Louvre

Vorige week doken ook de eerste officiële afbeeldingen en specificaties van de Omnia Pro/B7610 Louvre op. Het toestel heeft een groot 4,8 inch touchscreen en beschikt over WiFi, HSDPA, GPS, FM-radio, een 5 megapixel camera, een 3,5mm poort, 1GB geheugen en een microSD-kaarslot.

Samsung Omnia Pro / B7610 Louvre

De Samsung Omnia Pro wordt mogelijk in augustus aangekondigd. Een andere verwachting is dat Samsung vanavond de Samsung Omnia 2 zal presenteren.

>>> Lees hier verder over de officiële release van de Samsung Omnia Pro op 15 juni 2009.

Unwired View