Interessant:

Sonim komt met Sonim XP3 Quest

nieuws 5 juni 2009 om 10:20

Sonim komt een nieuw model van de XP3; na de introductie van de XP3 Enduro vorig jaar introduceert de Amerikaanse fabrikant nu de Sonim XP3 Quest in Nederland.

Net als de Sonim XP3 Enduro is de XP3 Quest een robuuste telefoon die geschikt is voor gebruik in bouw, watersport, binnenvaart, transport, buitensport en landbouw.

Sonim richt zich met zijn robuuste telefoon met name op gebruikers die werken of sporten in extreme omstandigheden. Volgens Sonim functioneert de telefoon zelfs nog als deze 30 minuten, tot op een diepte van één meter, onder water is geweest. Daarnaast is het toestel ook bestand tegen water, zout, mist, vochtigheid, transport, thermische schokken en vuil.

De Sonim XP3 Quest bouwt voort op de Enduro, maar heeft nu een keypad met grotere toetsen (handig voor degenen die handschoenen dragen), extra luide speakers, een nieuwe 2 megapixel camera en aGPS. Sonim zal de XP3 Quest op 18 juni officieel in Nederland introduceren. De adviesverkoopprijs van het toestel is 369 euro.

PortableGear testte eerder de robuustheid van de Samsung B2700 (video), eveneens een robuuste telefoon. Ook vergeleken we reeds de robuustheid van de Sonim XP1 en de Samsung M110 (video). Een ander robuust toestel dat momenteel verkrijgbaar is, is de Samsung B2100.

portablegear.nl