Interessant:

TomTom White Pearl geintroduceerd

nieuws 2 juni 2009 om 13:12

TomTom heeft een speciale modieuze editie van de TomTom ONE IQ Routes geďntroduceerd; deze TomTom White Pearl heeft een vrouwelijke en stijlvolle witte vormgeving.

De TomTom White Pearl is gebaseerd op de TomTom ONE IQ Routes editie, maar is toch net even anders. Met zijn luxe vormgeving en speciale content zorgt dit apparaat voor stijlvolle en prettige navigatie. Het apparaat heeft een subtiel design, dat fraai doorgezet wordt in het opstartscherm.

TomTom White Pearl Limited Edition

De TomTom White Pearl en de houder kunnen schoon en veilig worden opgeborgen in een bijpassend zijden tasje met trekkoord, dat de set compleet maakt. Hierdoor is het apparaat zeer eenvoudig mee te nemen en kan het zelfs in het kleinste handtasje worden gestopt.

TomTom White Pearl pouche

In het apparaat is ook een handige set Nuttige Plaatsen geďnstalleerd. Met categorieën zoals "Places to be seen", "Shop 'til you drop" en "everyday fashion" kan je gemakkelijk naar de beste plaatsen navigeren. Dat zijn winkels – van modezaken tot interieurzaken –, maar ook restaurants, clubs, cafés, lunchrooms, bioscopen en theaters, waardoor bestuursters de omgeving grondig kunnen verkennen.

De TomTom White Pearl is vanaf half juni beschikbaar en de adviesprijs is €199. Deze speciale editie wordt slechts in een aantal geselecteerde winkels verkocht waaronder Dixons en Wehkamp.nl.

TomTom