Interessant:

Nokia N86 officieel onthuld

nieuws 17 februari 2009 om 11:21

Nadat gisteren de Nokia N86 al voortijdig uitlekte, heeft Nokia de N86 vandaag officieel gepresenteerd; de N86 is een 8 megapixel cameratelefoon met Carl-Zeiss groothoeklens voor optimaal fotoresultaat.

De Nokia N86 8MP, die gisteren uitlekte geoptimaliseerd voor zowel video als fotografie onder alle lichtomstandigheden. De high-speed connectiviteit staat daarbij garant voor snelle en gemakkelijke bestandsuitwisseling.

Nokia N86

De Nokia N86 beschikt onder meer over 8 GB geheugen, dat goed is voor maximaal 4000 beelden. Net als bij een high-end digitale camera is het uit te breiden met een 16 GB microSD card. Het toestel biedt verder een helder OLED-display met krasbestendig glas, soepel fotobeheer, PC-synchronisatie en een TV-aansluiting voor diashows. De Nokia N86 8MP wordt geleverd met de nieuwste versie van Nokia Maps en volledige Ovi-integratie en beschikt over een ingebouwd kompas en een licentie voor drie maanden spraakgestuurde wandelnavigatie.

Nokia N86

De Nokia N86 8MP ligt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2009 in de winkel, voor een geschatte verkoopadviesprijs van € 375 excl BTW en subsidies.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws