Interessant:

Vodafone introduceert Dell Inspiron Mini 9 in Nederland

nieuws 19 december 2008 om 10:00

Vodafone en Dell hebben eindelijk de Dell Inspiron Mini 9 - een 9-inch mini-laptop met ingebouwde SIM-kaart - officieel in Nederland geintroduceerd.

De Dell Inspiron Mini 9 netbook, die al in september voor Europa werd aangekondigd, levert je altijd en overal toegang tot internet zonder een USB-modem of insteekkaart te hoeven aansluiten. Het compacte en lichte ontwerp zorgt ervoor dat hij makkelijk mee te nemen is. In combinatie met het snelle Vodafone-netwerk, zorgt dit voor een optimale mobiel internet en social networking ervaring, overal en altijd. De Dell netbook is voorlopig uitsluitend verkrijgbaar met mobiel internet van Vodafone.

Dell Inspiron Mini 9

Deze mini-laptop is voorzien van een 9-inch scherm, WiFi, Bluetooth, een geďntegreerde webcam en een 8GB SSD-harddrive die kan worden uitgebreid met extra geheugen. Daarnaast is de netbook uitgerust met Genuine Windows XP Home Edition. Dit maakt deze mini-laptop tot een perfecte oplossing voor degene die bijvoorbeeld thuis via hun WiFi en onderweg in de trein onbeperkt toegang willen hebben tot hun e-mail, internet, instant messaging programma’s en sociale netwerken.

De Dell Inspiron Mini 9 kost EUR 99,95 i.c.m. een 2-jarig abonnement van EUR 34,95 per maand voor onbeperkt mobiel internettoegang in Nederland. De Dell netbook is ook verkrijgbaar met prepaid mobiel internet. Dell heeft ook al de Dell Inspiron Mini 12 aangekondigd, een 12-inch versie van de Inspiron Mini, maar het is nog niet bekend of dat model ook in Nederland uitkomt.

>>> Lees ook de test waarin PortableGear de Vodafone Dell Inspiron Mini 9 vergelijkt met de Asus Eee PC 900.

portablegear.nl