Interessant:

Sony Ericsson W902 en W595 in de winkel

nieuws 9 oktober 2008 om 08:30

Sony Ericssons nieuwste muziektelefoons, de W902 en W595, liggen vanaf deze week in de winkel; beide telefoons bieden volledige integratie met videowebsite YouTube.

Zowel de Sony Ericsson W902 als de W595, die in juli aangekondigd werden, zijn uitgerust met een extra functie, waarmee je video's kunt uploaden of je favoriete clips kunt downloaden naar en van YouTube. Sony Ericsson heeft in samenwerking met YouTube-eigenaar Google de website ge´ntegreerd in de W902 en W595 Walkman-telefoons. Je hebt met beide telefoons nu direct toegang tot YouTube. Door de telefoon te kantelen kun je de video's bekijken in liggende stand en op een volledige display.

De Sony Ericsson W902 is een telefoon die meer biedt dan muziek alleen en die je allerlei handige opties biedt in een stijlvol design in zakformaat. Met een 8 GB Memory Stick Micro (M2) kun je meer dan 8000 nummers opslaan en naadloos schakelen van muziek naar media. De W902 is verkrijgbaar in de kleuren Volcanic Black, Wine Red en Earth Green.

Sony Ericsson W902

De Sony Ericsson W595 biedt iets minder multimedia-opties als de W902, maar is voor de muziekliefhebber nog altijd zeer compleet. Net als de W902 heeft de telefoon een helder en groot display van 2.2" voor fraaie videomogelijkheden. Met de SensMe-optie kan je playlists creŰren die bij je stemming passen en je kan van nummer veranderen of het volume aanpassen met een simpele polsbeweging dankzij Shake Control. De W595 wordt geleverd inclusief diverse games voor een compleet entertainmentpakket. De W595 is verkrijgbaar in de kleuren Active Blue, Cosmopolitan White, Jungle Grey en Lava Black.

Sony Ericsson W595

portablegear.nl