Interessant:

TomTom GO 940, 740 en 540 getoond

nieuws 28 augustus 2008 om 23:40

TomTom heeft op de IFA in Berlijn de nieuwe TomTom Go x940 Live geintroduceerd, bestaande uit de TomTom GO 940 Live, GO 740 LIVE en GO 540 Live. Tevens zag de GO 630 het levenslicht.

De TomTom GO x40 LIVE reeks heeft een ingebouwde 'Plug & play' verbinding en wordt geleverd met een aantal waardevolle informatiediensten voor weggebruikers, waaronder TomTom's High Definition Traffic voor accurate en actuele verkeersinformatie onderweg. Deze is naast in Nederland nu ook beschikbaar in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Zwitserland. Ook aanwzig is informatie over flitscamera's, brandstofprijzen en de mogelijkheid tot online Local Search in Google.

De drie modellen van de TomTom GO x40 LIVE reeks worden geleverd met een nieuwe en uitgebreide versie van TomTom's IQ Routes technologie. TomTom IQ Routes is nu gebaseerd op historische reisinformatie van elke weg, gespecificeerd voor iedere dag van de week met een interval van vijf minuten.

"De introductie van de nieuwe TomTom GO x40 LIVE reeks en LIVE Services markeren een fundamentele doorbraak in de kwaliteit van navigatiesystemen en de manier waarop mensen ze zullen gebruiken", zegt Harold Goddijn, TomTom's chief executive officer. "We willen niet dat onze klanten vertraging op hun route ondervinden wanneer dit niet nodig is. Met de nieuwe TomTom GO x40 LIVE bieden we bestuurders de beste route-informatie die er is en we helpen hen bij het maken van intelligente beslissingen die tijd en geld schelen, waardoor ze zelf weer in controle zijn."

De nieuwe TomTom GO x40 LIVE reeks omvat drie modellen; de TomTom GO 940 LIVE, TomTom GO 740 LIVE en TomTom GO 540 LIVE. De modellen hebben een herkenbaar plat ontwerp, een nieuw kwalitatief hoogwaardige gebruikersinterface en geoptimaliseerde iconen voor nog eenvoudigere navigatie door het menu.

TomTom GO 940 LIVE

TomTom LIVE Services en de TomTom GO x40 LIVE reeks zullen vanaf najaar 2008 beschikbaar zijn in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland en Zwitserland. De TomTom GO x40 LIVE reeks heeft een aanbevolen verkoopprijs vanaf 349 euro. Hierbij zijn drie maanden gratis TomTom LIVE Services inbegrepen. Na afloop kun je je eenvoudig aanmelden voor een maandelijks flat-fee abonnement van 9,95 euro zonder verborgen kosten. Zo kunnen ze blijvend alle LIVE Services in de auto gebruiken.

Naast de GO x40 LIVE-serie werd ook de nieuwe TomTom GO 630 op de IFA geintroduceerd.

portablegear.nl