Interessant:

Nieuwe TomTom NAVIGATOR gebundeld bij HTC Touch Pro

nieuws 25 augustus 2008 om 09:30

TomTom kondigt vandaag een nieuwe versie van TomTom NAVIGATOR –zijn navigatie softwareoplossing voor smartphones– in gebundelde vorm met de HTC Touch Pro in Nederland en België aan.

"TomTom NAVIGATOR was een van onze eerste navigatieoplossingen en wij zijn blij consumenten nu een nieuwe versie te kunnen bieden", zegt Harold Goddijn , CEO TomTom. "Klanten die hun smart phone en navigatiesysteem willen integreren in één persoonlijk apparaat, kunnen gebruik maken van TomTom's nieuwste en gemakkelijk te gebruiken hoge kwaliteitsnavigatie."

Gebruikers van de nieuwe versie van TomTom NAVIGATOR kunnen profiteren van TomTom's Map Share technologie, met miljoenen correcties en verbeteringen die elke maand door de TomTom online gebruikers community worden gemaakt. Met Map Share kunnen bestuurders hun eigen kaarten direct op hun apparaat verbeteren. Ook correcties van andere gebruikers kunnen ze ontvangen via TomTom HOME, TomTom's gratis desktop software.

Deze bundel van de nieuwe versie van TomTom NAVIGATOR met de HTC Touch Pro zal gedistribueerd worden in Nederland en België en ligt vanaf midden september in de winkels.

portablegear.nl