Interessant:

PSP-3000: verbeterde versie PSP

nieuws 22 augustus 2008 om 09:30

Sony brengt in oktober de PSP-3000 uit, een verbeterde versie van de PSP (Playstation Portable) met een beter hoge resolutie display en met ingebouwde microfoon.

Sony PSP-3000 Pearl White

De ingebouwde microfoon komt tegemoet aan de vraag van gamers om games en andere content met voice-input te gebruiken zonder een aparte losse microfoon te hoeven gebruiken. De concurrerende Nintendo DS maakt ook met succes gebruik van een ingebouwde microfoon bij games. Een andere toepassing waarvoor de microfoon op de PSP gebruikt kan worden is Skype, wat vanaf begin dit jaar mogelijk is op de PSP.

Sony PSP-3000 Piano Black

Het verbeterde scherm maakt gebruik van anti-reflectietechnologie, waardoor het minder spiegelt en beter te zien is in overbelichte plaatsen en in de zon. Behalve voor gamen is dit ook voor het gebruik van applicaties als Go!Explore een verbetering.

De PSP-3000 is vanaf 15 oktober te koop voor 199 euro en komt in de kleuren 'Piano Black', 'Pearl White' en 'Mystic Silver'. Daarnaast gaan er al enige tijd geruchten over een Sony Ericsson PSP Phone, maar daar is op dit moment verder niets over bekend.

SlashPhone