Interessant:

Sony Ericsson Bravia-serie wellicht naar Europa

nieuws 14 augustus 2008 om 10:30

Sony Ericsson gaat de mobieltjes onder de televisie merknaam Bravia ook internationaal uitbrengen; tot nu toe zijn de Bravia-telefoons alleen uitgebracht in Japan.

Vorig jaar verscheen in Japan de eerste Bravia-telefoon van Sony Ericsson, de SO903iTV. De Bravia-telefoons zijn speciaal geschikt om televisie op te kijken, zoals de merknaam al doet vermoeden.

Sony Ericsson gaat de Bravia-mobieltjes nu dus ook internationaal uitbrengen. Het is al bevestigd dat de Bravia-telefoons in elk geval in India uitkomen. Tegenover de website Tweakers.net bevestigde een woordvoerster van Sony Ericsson dat het mogelijk is dat de Bravia-serie ook in Nederland komt, maar dat er nog geen concrete plannen zijn.

KPN introduceerde eind mei MobielTV, TV voor op de mobiele telefoons. Er zijn pas enkele telefoons in Nederland die de standaard voor mobiele televisie (DVB-H) ondersteunen, zoals de Samsung P960 TV, de LG KB620 en op termijn wellicht ook de Nokia N96. Sony Ericsson Bravia-telefoons zouden hier een welkome aanvulling op kunnen zijn.

Lees ook het artikel waarbij PortableGear verder ingaat op de mogelijkheden van MobielTV.

tweakers.net