Interessant:

Sony Ericsson onthult Sharapova Design Collection

nieuws 23 juni 2008 om 08:30

Sony Ericsson en Maria Sharapova, de sexy tennisster, hebben de Maria Sharapova Design Collection, een collectie accessoires voor mobiele telefoons, gepresenteerd.

Maria Sharapova is Sony Ericssons eerste global brand ambassador. Sony Ericsson strikte Maria Sharapova voor een vierjarige overeenkomst in januari van dit jaar. De Maria Sharapova Design Collection is de eerste aangekondigde designcampagne waarin wordt samengewerkt. In juni ging R&B-ster Usher Sharapova achterna en sloot ook een reclamedeal met Sony Ericsson.

Maria Sharapova

"Aan deze collectie te kunnen werken was een kans die ik niet kon laten liggen," aldus Maria Sharapova tijdens de bekendmaking. "Sony Ericsson heeft mij geholpen een collectie accessoires voor mobiele telefoons te creŰren waarvan ik weet dat mensen ze zullen gebruiken. En elk item draagt mijn stempel. Mensen willen stijl, mode en glamour en met deze collectie weet ik dat ze dat krijgen.

Ik verheug me erop de collectie te gebruiken met mijn Sony Ericsson T303, die al net zo stijlvol is en waarmee ik graag naar muziek luister tijdens trainingen of om te ontspannen na een wedstrijd."

Maria Sharapova

Ter introductie van de Maria Sharapova Design Collection showden enkele veelbelovende Londense catwalktalenten de fashion look van het seizoen, ontworpen door jonge, stedelijke designers. Louise Roe, styliste en mode expert, presenteerde de show en toonde de Sony Ericsson accessoires voor mobiele telefoons aan toonaangevende lifestyle journalisten uit de hele wereld. De Maria Sharapova Design Collection bestaat uit de IDC-31 Courtside Case, de compacte IDC-32 Exercise Case, de IDC-33 Party Bag en de IDC-34 Travel Wallet. De Design Collection is ge´nspireerd door Maria Sharapova's eigen mondiale lifestyle en de nieuwste modetrends.

IDC-33 Party Bag

Sony Ericsson designer Lykke Tarsbol tijdens de modeshow: "Het was heel plezierig om met Maria aan deze collectie te werken. We wilden een design dat representatief is voor haar leven op en buiten de tennisbaan. We hebben nauw samengewerkt om elk item met haar en voor haar te ontwerpen."

Maria Sharapova, een toonaangevende persoonlijkheid zowel op de tennisbaan als in de wereld van stijl en mode, gaf een brede modekennis en extra glamour aan het project. Haar nauwe samenwerking met het design team van Sony Ericsson heeft geresulteerd in een ambitieuze collectie accessoires.

De Maria Sharapova Design Collection is vanaf het derde kwartaal van dit jaar verkrijgbaar.

portablegear.nl