Interessant:

Samsung lanceert luxe-telefoons

nieuws 5 december 2007 om 08:30

Samsung heeft op de Miljonair Fair 2007 in samenwerking met Giorgio Armani en Bang & Olufsen enkele state-of-the-art telefoons geïntroduceerd. De luxe telefoons zijn geavanceerde mobieltjes met een vooruitstrevend design.

Bij de Giorgio Armani-Samsung mobiele telefoon is voor de eerste keer Giorgio Armani's signatuur van elegantie en eenvoud toegepast op het design van een mobiele telefoon. "Tegenwoordig is fashion meer dan hoe we ons kleden", stelt Giorgio Armani, President en Chief Executive Officer van Giorgio Armani S.p.A. "Fashion staat voor onze levensstijl. Samsung heeft met succes geanticipeerd op de groeiende rol van consumentenelektronica in ons leven." Een 2,6 inch groot LCD-display geeft de gebruiker een maximale visuele ervaring en maakt de volledige touchscreen gebruikersinterface nóg aantrekkelijker. Met de grootte van een creditcard en een dikte van 10,5 mm past de Giorgio Armani-Samsung telefoon, ook wel de Samsung P520, in elke handpalm.

Ter bescherming van de telefoon is een leren Giorgio Armani-etui met extra batterij inbegrepen. De Giorgio Armani-Samsung mobiele telefoon is vanaf half december 2007 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 599,- inclusief BTW. Samsung presenteerde deze luxe-telefoon eerder dit jaar in Milaan.

Giorgio Armani-Samsung mobiele telefoon

Een andere nieuwe telefoon is de Sereneta. De Serenata is een compacte muziektelefoon. Het clickwheel wijst de weg door menu’s, muzieklijstjes, gesprekken en berichten en is zelf voorzien van een sensi-touch-technologie. Het grote 2,4 inch display kleurt per modus in een andere kleur op. Met BeoPlayer zijn muziekbestanden makkelijk over te zetten van PC naar de Serenata. Met PC Studio van Samsung zijn adressenboek, to-do-lijsten en kalenderafspraken in een paar klikken te synchroniseren via Microsoft Outlook. Samsung heeft de Serenata voorzien van een HSDPA-verbinding. Met deze 3,5 GB-verbinding gaat er een wereld van muziek, video, e-mail, MMS en downloads open. Het toestel beschikt tevens over een eigen 4 GB-geheugen waarop muziek- en databestanden opgeslagen kunnen worden. Met de kenmerkende hifi-speakers is het mogelijk om de Serenata als conference call-toestel te gebruiken.

Bang & Olufsen-Samsung 'Serenata'

De Serenata mobiele telefoon is vanaf half december 2007 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.299,- inclusief BTW.