Interessant:

Luxe Armani Phone van Samsung

nieuws 24 september 2007 om 13:57

Giorgio Armani en Samsung Electronics hebben op de Fashion Week in Milaan de Giorgio Armani-Samsung mobiele telefoon onthuld. Deze luxe telefoon is hét antwoord voor degenen die op zoek zijn naar een geavanceerde mobiele telefoon met een fraai design om hun lifestyle te completeren.

De Giorgio Armani-Samsung mobiele telefoon is het eerste product dat voortkomt uit een nieuwe strategische samenwerking van Giorgio Armani en Samsung. De twee bedrijven willen een innovatieve reeks consumentenelektronica voor thuis en onderweg lanceren onder de labels Giorgio Armani, Emporio Armani en Armani/Casa. De kracht van de samenwerking is de combinatie van het esthetisch design van Giorgio Armani en de innovatieve technologie van Samsung.

Samsung Armani Phone

Voor de eerste keer is Giorgio Armani’s signatuur van elegantie en eenvoud toegepast op het design van een mobiele telefoon. Een 2,6 inch groot LCD-display geeft de gebruiker een maximale visuele ervaring en maakt de volledige touchscreen gebruikersinterface nóg aantrekkelijker. Naast het uiterlijk van de mobiele telefoon, laten ook de grafische en audio gebruikersinterface Giorgio Armani’s moderne eenvoud zien. Wanneer gebruikers de touch icons op het display aanraken voelen zij direct een zachte vibratie. Met de grootte van een creditcard en een dikte van 10,5 mm past de Giorgio Armani-Samsung telefoon mooi in elke handpalm.

Ondanks het compacte formaat zit de telefoon vol krachtige multimediafeatures. De Giorgio Armani-Samsung telefoon is uitgerust met een 3 megapixel camera, een muziekspeler voor diverse muziekformaten en een volledige internetbrowser. Ook is de telefoon voorzien van een extern microSD geheugenslot en een Bluetooth stereo headset. Ter bescherming van de telefoon is een leren hoesje van Giorgio Armani inbegrepen.

De beschikbaarheidsdatum en de verkoopadviesprijs van de Giorgio Armani-Samsung telefoon in Nederland zijn nog niet bekend.