Interessant:

Mobiel bellen met AH

nieuws 22 oktober 2002 om 13:45

Supermarktketen Albert Heijn gaat vanaf maandag 28 oktober onder eigen naam prepaidkaarten verkopen. De naam van de kaarten heet AH mobiel. Met AH Mobiel krijgt de klant altijd 10% meer beltegoed.

De nieuwe service AH Mobiel komt voort uit een overeenkomst tussen Albert Heijn en KPN Mobile. Doordat Albert Heijn grote volumes afneemt, profiteren klanten hiervan en kunnen zij, in vergelijking met andere aanbieders van mobiele telefonie diensten, voordeliger bellen met AH Mobiel. Bij aanschaf van een AH Mobiel Prepaidkaart ter waarde van 20 euro krijgen klanten altijd 2 euro extra beltegoed. Hiermee bellen zij dus 10% langer voor hetzelfde geld. Klanten van AH Mobiel maken gebruik van het kwalitatief goede en betrouwbare KPN Mobile netwerk met landelijke dekking.

Om gebruik te maken van AH Mobiel heeft de klant eenmalig het AH Prepaid SIM-pakket nodig. Dit SIM-pakket zit verpakt in een blik en is in alle vestigingen van Albert Heijn in de schappen te vinden voor 16 euro. Bij aankoop van het pakket krijgt de klant in totaal 13 euro beltegoed, dat kan worden opgewaardeerd met de AH Prepaidkaarten. Door aanvraagkaarten in het SIM-pakket maakt Albert het haar klanten gemakkelijk om het SIM-lock op te heffen en het huidige 06-nummer mee te nemen.

Albert Heijn is sinds 1999 de grootste aanbieder van prepaidkaarten en verkoopt ongeveer 15% van alle prepaidkaarten in Nederland.

Albert Heijn