Interessant:

Apple introduceert Windows iPod

nieuws 22 juli 2002 om 13:33

Op de MacWorld Expo heeft Apple een nieuwe versie van de razend populaire Apple iPod aangekondigd. De hardware en de software van de speler is aangepast, alsmede de leveringsomvang meldt WebWereld.

De hardware aanpassing komt tot uiting in het nieuwe stuurwieltje waarmee de nieuwe iPod is uitgerust. In combinatie met de aangepaste navigatiesoftware is het nu een fluitje van een cent om door de duizenden bestanden te navigeren.

De iPod past nu namelijk de snelheid waarmee je door een afspeellijst kunt bladeren automatisch aan aan de lengte van die afspeellijst. Je kunt dus supersnel door lange afspeellijsten heen schuiven en direct je favoriete nummers kiezen.

De leveringsomvang is ook uitgebreid. De iPod wordt nu standaard geleverd met een etui en een afstandsbediening.

Tevens is er een speciale Windows iPod verkrijgbaar. Deze iPod wijkt qua hardware iets af van de standaard iPod, waardoor het mogelijk is de speler te gebruiken onder Windows.

Tot slot wordt de nieuwe iPod voorzien van een opgewaardeerde versie van de jukebox software iTunes. Deze nieuwe iTunes versie is trouwens voor alle MacOS X bezitters gratis te downloaden van de Apple website.

WebWereld