Interessant:

Gesigneerde schoenen van Ronaldo voor 1 euro

nieuws 24 augustus 2006 om 16:37

Als je altijd al in de schoenen van Ronaldo had willen lopen grijp dan nu je kans. BenQ-Siemens, sponsor van Real Madrid, veilt op ebay.de een paar gesigneerde schoenen van Ronaldo. De opbrengst gaat naar Unicef. De veiling loopt tot 30 augustus 15.00 uur. De bieder met het hoogste bod mag zich dan trotse eigenaar van de schoenen noemen.

Hoewel er tijdens het WK2006 van alle kanten kritiek was op Ronaldo, is de Braziliaan sinds het WK recordhouder ‘meeste doelpunten op één WK’. Eerder is de spits al gekroond als ’s werelds beste voetballer in 1996, 1997 en 2002.

Unicef voert direct op kinderen gerichte hulpprojecten in de gehele wereld uit. Het doel van de VN-organisatie is om kinderen waar ook ter wereld voedsel en veiligheid te bieden.

Iedereen in de gehele wereld kan mee doen aan de veiling. Hiervoor dien je wel een ebay account te hebben. Met een Nederlands account kan je ook biedingen plaatsen. Onderaan dit bericht vind je een directe link naar de gsm sectie van ebay.nl, waar je jezelf ook kan aanmelden.

Aanverwante links:
- Klik hier om je aan te melden voor ebay.nl
- ebay.de - BenQ Mobile charity