Interessant:

LG bengt navigatie en multimedia samen

nieuws 14 augustus 2006 om 18:08

LG Electronics breidt haar productaanbod van autonavigatiesystemen uit met drie nieuwe toestellen. De LN 700 (Benelux) en LN 710 (Europa) zijn innovatieve 'Personal Navigation Devices' (PND) die makkelijk in een jaszak passen, terwijl de LAN 9600R een volledig all-in-one infotainment toestel is met een breedbeeldscherm van 7 inch.

Navigeren, een dvd'tje voor de kids: het is allemaal mogelijk met de LAN 9600R. Dit navigatietoestel kan gezien worden als een complete entertainment set met een CD/DVD/DIVX MP3/WMA speler, USB ingang en hoogwaardige geluidskwaliteit. De LAN 9600R kan in het dashboard van bijna elke auto worden ingebouwd. Het automatisch uitklapbaar 7 inch beeldscherm is voorzien van touch-panel bediening. Naast audio- en video-functies, vindt het apparaat ook nog eens de goede weg: het navigatietoestel beschikt over gedetailleerde kaarten die naadloos in elkaar overgaan bij grote afstanden. De LAN 9600R is ook als carkit te gebruiken. De Bluetooth-toepassing maakt het mogelijk om het telefoonboek van je GSM er in te zetten. De LAN 9600R is vanaf eind augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.799 euro.

LG LAN 9600R

Evenals de LAN 9600R beschikt de LN 700/710 over een touch screen display. Dankzij een extreem hoge helderheid (450cd/m2) zijn beelden op dit scherm ook gemakkelijk af te lezen bij daglicht. De gebruiksvriendelijke interface is zeer overzichtelijk en biedt de mogelijkheid om het apparaat naar eigen wensen in te stellen. Het navigatietoestel is eveneens uitgerust met het zogenoemde 'solid state memory storage'. Dit zorgt ervoor dat de effecten van vibraties en schokken tijdens het rijden aanzienlijk verminderen. De LN 700 (Benelux) en de LN710 (Europa) zijn vanaf heden verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 299 euro en 399 euro.

LG LN 700