Interessant:

D900 is Samsung's nieuwe ultraslanke topmodel

nieuws 14 augustus 2006 om 17:32

Met de D900 slide-up presenteert Samsung een 12,9 mm dunne quad band-telefoon. De D900 is zakelijk slim en ultrastrak vormgegeven, zo weegt het toestel slechts 85 gram. Het vederlichte resultaat is een alleskunner op hoog niveau met volwaardige 3.1 megapixelcamera.

Vorm, functionaliteit, werk en plezier zijn verenigd in deze slanke telefoon met een 3.1 megapixel- foto- en videocamera voorzien van onder andere beeldsensor en 4 x digitale zoomfunctie en autofocus. Videofilmpjes kunnen worden opgenomen bij een snelheid van 30 beelden per seconde. Bekijk, bewerk, verstuur en print beeld-, tekst- en MS Office-bestanden zonder tussenkomst van een computer. Het interne geheugen van 60 megabyte is uit te breiden met via microSD kaarten.

Ook op het gebied van multimedia belooft de D900 hoge beeld- en geluidskwaliteit. De multimediaspeler is zelfs voorzien van een Bluetooth-headset.

Samsung D900

De gebruikersinterface is duidelijk zichtbaar op het grote scherm van de D900. Menukeuzes onderscheiden zich in heldere kleuren waar achtergronden en menu-opties in zwart-wit zijn weergegeven. In samenwerking met Adobe levert Samsung een passende achtergrond van het land waar je bent. De D900 onderscheidt zelf automatisch dag en nacht. Verder word je met speciale graphics en animaties geattendeerd op gemiste gesprekken en berichten, operator en netwerksterkte en andere gebruikersinformatie.

De Samsung D900 is verkrijgbaar vanaf een adviesverkoopprijs van € 499,00.