Interessant:

Nieuwe U2 iPod van Apple

nieuws 6 juni 2006 om 18:58

Apple introduceert vandaag de nieuwe iPod U2 Special Edition als onderdeel van het voortdurende samenwerkingsverband tussen Apple, U2 en Universal. De nieuwe U2 iPod is gebaseerd op de 30-GB iPod van de vijfde generatie en heeft ruimte voor 7500 nummers, 25.000 foto's of meer dan 75 uur aan videomateriaal.

Deze nieuwe iPod heeft een opvallende, volledig zwarte behuizing van roestvrij staal en een rood Click Wheel. Op de achterkant zijn de handtekeningen van de leden van U2 gegraveerd. Klanten die de U2 iPod aankopen, krijgen ook dertig minuten exclusief videomateriaal van U2, dat kan worden gedownload bij de iTunes Music Store. De nieuwe U2 iPod is per direct verkrijgbaar voor 359 Euro.

"Het is fantastisch om te blijven samenwerken met een van de beste bands ter wereld en om de fans van U2 een speciale versie van de beste digitale-muziekspeler ter wereld te kunnen bieden bieden", aldus Greg Joswiak, Vice President Worldwide iPod Product Marketing van Apple. "Met zijn opvallende nieuwe ontwerp, waaronder een volledig zwarte behuizing van roestvrij staal, wordt de nieuwe U2 iPod gegarandeerd een grote hit.


De nieuwe U2 iPod van 30 GB is verkrijgbaar via de online Apple Store en bij de erkende Apple resellers voor een adviesprijs van 359 Euro. De nieuwe U2 iPod wordt geleverd met een koptelefoon met oordopjes, een USB 2.0-kabel, een draagtasje en een dockaccessoire. Klanten krijgen bij aankoop van de U2 iPod ook een coupon voor dertig minuten exclusief videomateriaal van U2, dat kan worden gedownload bij de iTunes Music Store.