Interessant:

Z5F nieuwe flash mp3-speler van Samsung

nieuws 6 juni 2006 om 13:21

Samsung brengt een uitvoering van de Z5 met FM-tuner op de markt, de Z5F. Met deze hippe digitale mediaplayer luister je urenlang naar de lekkerste songs. Dankzij de krachtige Li-on-batterij kan dat ruim 35 uur achter elkaar. Het lichtgewicht gadget heeft een geavanceerd equalizersysteem, waardoor elke toon zuiver klinkt, van hoog tot laag.

Met de Samsung Z5F heb je niet alleen de lekkerste muziek bij je. Want op het supergrote LCD-kleurendisplay van 5 cm (1,8 inch) kun je de leukste foto's en videoclips laten zien, zelfs 's nachts. De digital media player is voorzien van een USB 2.0 aansluiting, zodat je JPEG- en MPEG4-bestanden gemakkelijk uitwisselt met andere apparaten, zoals de pc of je digitale camcorder. Uiteraard deel je ook je muziekbestanden zoals MP3, WMA, OGG of WAV heel eenvoudig. En als je je favoriete danceprogramma op de radio wilt horen, stem je daar via de ingebouwde stereo FM-tuner op af.

Samsung Z5F

De zwarte Samsung Z5F-A beschikt over 4 GB flash memory en kost inclusief B.T.W. 279,-. De Z5F-Q heeft een geheugen van 2 GB en is voor 219,- verkrijgbaar in zwart, roze, zilver en wit. En wanneer je 'm deze zomer koopt, krijg je een nightclubbing-card cadeau. Daarmee heb je met zijn tween toegang tot coole clubs voor de prijs van n.