Interessant:

Met Orange goedkoop bellen in buitenland

nieuws 30 mei 2006 om 11:12

Met Orange kunnen vakantievierders in het buitenland vanaf nu veel goedkoper contact houden met het thuisfront. Dit vakantieseizoen bellen zij al 25% goedkoper en sms'en zij met 50% korting, waar zij ook zijn. Bij Orange maakt het niet uit vanuit welk land je belt, op welk tijdstip en van welk netwerk je gebruikmaakt. Je koopt voor een vast bedrag gemakkelijk een aantal belminuten of sms-berichten in.

Abonnees van Orange kunnen vanaf vandaag kiezen voor twee nieuwe voordeelbundels Bel op reis en Sms op reis. Hiermee kopen zij voordelig internationale belminuten en sms'jes in. De abonnee kan elke maand kiezen of hij de voordeelbundels aan- of uitzet. Ga je in juli op vakantie en wil je af en toe wat laten horen aan de achterblijvers? Zet dan de bundel Bel op reis aan. Ben je in augustus weer op Nederlandse bodem? Dan zet je de bundel net zo gemakkelijk en zonder kosten weer uit.

Met de voordeelbundel Bel op reis reserveert de Orange abonnee € 15 uit zijn maandelijkse bundel voor twintig internationale belminuten. Of je nu uit het buitenland belt of vanuit Nederland op je vakantieadres gebeld wordt. Alle internationale telefoongesprekken uit die maand die opgeteld binnen de twintig minuten vallen, maken deel uit van de voordeelbundel Bel op reis. Dat geldt ook voor voicemail. Met de voordeelbundel Sms op reis reserveert de Orange abonnee € 5 per maand uit zijn bundel, zodat hij vanaf zijn vakantieadres kan sms'en voor € 0,22 per bericht in plaats van de gebruikelijke € 0,45.