Interessant:

Langverwachte iPod mini nu in Nederland te bestellen

nieuws 9 juli 2004 om 18:46

De iPod mini, de superster onder de MP3-spelers komt naar Nederland. Apple biedt de mogelijkheid om de Mini nu al te bestellen, zodat je hem als eerste krijgt.

Met genoeg muziek voor een lang weekendje er tussen uit, is de iPod mini kleiner dan een mobiele telefoon en heeft hij 25 minuten bescherming tegen overspringen en 8 uur afspeeltijd.

Apple besloot eerder dit jaar alleen de Amerikaanse markt te voorzien van de iPod Mini's. Dit doordat de leverancier van de mini schijfjes die in de iPod zitten de enorme vraag niet aankon. Apple wilde liever eerst zijn thuismarkt bedienen, Europa en de rest van de wereld moesten even wachten op de iPod Mini.

De iPod Mini is kleiner dan de reguliere iPod's en komt in vijf verschillende kleuren. Op een iPod kan maximaal 40 GB aan MP3's worden opgeslagen, de iPod Mini is bescheidener en kan maximaal 4 GB aan MP3's herbergen.

De iPod mini is nu al exclusief te bestellen in de Apple Store op internet. De prijs bedraagt 269 euro inclusief BTW. De verwachte levertijd is vier weken. Wees er wel snel bij, want de iPod belooft een ongekend succes te worden. In de Verenigde Staten gaan ze met honderden tegelijk over de toonbank en is het op dit moment de meest populaire MP3 speler.

The Register